آداب استفاده از شبکه های اجتماعی ( اینفوگرافیک )

شما چقدر در شبکه های اجتماعی فعال هستید؟ تقریبا سه نفر از هر چهار انسان بالغ آنلاین از شبکه های اجتماعی استفاده می‌کنند. گروه سنی ۲۹-۱۸ با مجموع ۹۰ درصد، بزرگ‌ترین گروه سنی استفاده کننده از شبکه های اجتماعی است. فیسبوک با ۱.۲۶ میلیارد نفر کاربر، محبوب‌ترین شبکه اجتماعی است. هدف اصلی استفاده از فیسبوک ایجاد ارتباط میان دوستان و اعضای خانواده است. فیسبوک همچنین ابزاری است برای به اشتراک گذاری عکس، ویدیو، آهنگ و داستان. توییتر، لینکداین، یوتیوب و اسنپ چت هم از محبوبیت بالایی برخوردار هستند که هر کدام برای کارهای مختلف مورد استفاده قرار می‌گیرند.

به عنوان مهم‌ترین نکته، شما همیشه باید مراقب اطلاعات شخصی خودتان باشید. هیچ وقت اطلاعات خصوصی خود را در شبکه های اجتماعی با دیگران به اشتراک نگذارید. همیشه اندازه سن خود رفتار کنید و سعی نکنید خود را بیشتر از حد واقعی جذاب نشان دهید. فقط موارد مهم را به اشتراک بگذارید. احتمالا برای دیگران اهمیتی ندارد که شما هر روز چه کار می‌کنید و کجا می‌روید. باید قبل از تگ کردن دیگران، از آنها اجازه بگیرید.

برای اینکه مطمئن شوید به بهترین شکل ممکن از شبکه های اجتماعی استفاده می‌کنید، سری به کلاس‌ها و منابع آنلاین بزنید، یک چک لیست درست کنید از مواردی که می‌خواهید از حضور آنلاین خود به دست آورید و اگر سوالی داشتید از ما بپرسید، ما مشتاق پاسخ دادن به سوالات شما هستیم.

آیا به طور فعال در شبکه های اجتماعی حضور دارید؟ کدام شبکه اجتماعی را بیشتر می‌پسندید؟ آیا عدم رعایت آداب استفاده از شبکه های اجتماعی توسط دیگران شما را آزار می‌دهد؟ منتظر نظرات شما در بخش دیدگاه‌ها هستیم. اینفوگرافیک زیر را بررسی کنید تا اطلاعات بیشتری در این مورد به دست آورید.

اینفوگرافیک آشنایی با آداب استفاده از شبکه های اجتماعی:

Social_Media_Etiquette

این نوشته را به اشتراک بگذارید:

من بهراد جاود هستم، یک وبلاگ نویس و تولید کننده محتوا. از سال ۸۹ که فعالیتم را به عنوان یک وبلاگ نویس شروع کردم با وبلاگ‌های زیادی همکاری داشته‌ام و تجربیات و اطلاعات زیادی در این دوران در زمینه وبلاگ نویسی و تولید محتوا کسب کردم. اکنون سعی دارم شما را هم با لذت وبلاگ‌نویسی آشنا کنم تا شاید شما هم بتوانید وبلاگ‌نویس درون خود را بشناسید و در این حرفه پیشرفت کنید.

۱۵ دیدگاه

  1. بهراد جاود بهتر نیست عکس پروفایلت رو عوض کنی عکس خودت از لوگویی که گزاشتی فکر کنم بهتره و عکس خودت باشه مطلبی که مینویسی راحت تر ارتباط باهاش برقرار میشه کرد
    .
    .
    .
    .
    خوب استاد نظرت چیه مطالبت رو خوب خوندم یا نه؟!

    • از انتقاد شما متشکرم. متاسفانه من حدود ۱۰ سالی هست که به خاطر آکنه تمایل زیادی به عکس گرفتن نداشتم. خوشبختانه این اواخر درمان نتیجه داده. در اولین فرصت حتما به توصیه شما عمل می کنم.

  2. behnam گفت:

    سلام. سوال من اینه که چرا همچین عنوانی واسه این پست انتخاب کردید؟ یعنی “آداب استفاده از شبکه های اجتماعی” آیا عنوان مناسبی واسه ورودی گرفتن از گوگله؟ فکر میکنم یکی از مهمترین تاثیرهایی که یک پست واسه بودن توی نتایج جستجو میذاره عنوانش باشه نسبت به متنش، به نظر شما کسی میاد سرچ کنه آداب استفاده از شبکه های اجتماعی؟
    بهتر نیست یک عنوان سئو شده انتخاب کنیم؟ چیزایی که کاربرا توی گوگل سرچ میکنن، مثلا آموزش استفاده استفاده از شبکه های اجتماعی، آموزش فیسبوک، بهترین شبکه های اجتماعی و …

    خواهشمندم یک مقاله در مورد این موضوع، عنوان خوب واسه ورودی گرفتن از گوگل، منتشر کنید. ممنون

    • سلام. بله حرف شما کاملا صحیح هست، عنوان پست از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است. اما در مورد این اینفوگرافیک مخصوصا از این عنوان استفاده شده چون با بخش اولیه اینفوگرافیک همخوانی بیشتری دارد. البته مهم‌تر این است که کلمه کلیدی در عنوان به کار رود که در اینجا کلمه کلیدی ( شبکه های اجتماعی ) در عنوان استفاده شده است.

  3. مهدی گفت:

    خب نمیشه اینجوری هم نگاه کرد به شبکه های احتماعی.. مثلا فیسبوک و توئیتر برای متخصص ها نیست فقط.. برای عموه مردم.. از دلقک بگیر تا دکتر و مهندس.. و معتاد و دزد و ولگرد همه هستن.. من خودم یه پروفایل تخصصی دارم یه پروفایل شخصی تر.. که میگم و میخندم و حتی تا حالا با بیشتر از ۱۰ نفر دوست شدم که توی بیرون قرار گذاشتیم.. با یکیشون رفیق فاب هم شدیم.. پس فسیبوکم فقط ابزار کار و… نیست.. مثلا خود شما توی همین نظرات در مورد آکنه شخصیتون صحبت کردی یهراد جان :D یعنی این صمیمیت نباید باشه تو فیسبوک؟ وقتی بین کاربران سایت هست؟ البته قبلا توی فیسبوک به من گفته بودی..
    ولی با تگر کردن و جلب توجه و تعارفات توهین امیز موافقم.. ولی به نظرم باید با همه دوست شد.. مگه اینکه با اون شخص حالا تیپش رفتارش بلخره یه چیزیشبه اصطلاح حال نکنیم.. اومدیم که ادمای جدید رو که تو دنیای واقعی در دسترسمون نیست رو بشناسیم دیگه.. ولی خب بعضی چیزهارو قبول دارم.. یکی دیگش همین چک لیست درتس کردن.. بعضی وقتا میام فیسبوک که پیج سایت رو آپدیت کنم که بهم pm میدن و ۳ ساعت بعد به خودم میام که دارم چت میکنم و لایک میزنم برای دوستام.. آخرشم پیج رو آپدیت نمیکنم میام بیرون :|

    • کاملا درست هست مهدی عزیز, البته شاید دوست شدن با همه از خیلی جهات فکر خوبی نباشد ولی هر کس در این مورد نظر خودش را دارد. از اینکه وقت گذاشتید و این اینفوگرافیک را مطلالعه کردید از شما ممنونم.

  4. Jeff Mosawy گفت:

    از قشنگ‌ترین مطالبی بود که ازت خوندم؛ خیلی خوب بود! موفق باشی! :-)

  5. خوشبختانه همه این نکات رو رعایت می کنم!

  6. علی گفت:

    یکی از جالب ترین مطالبی بود که درباره آداب استفاده از شبکه های اجتماعی مطالعه کردم .
    ممنون

  7. دانلود گفت:

    خیلی جالب بود ۲ بار خوندمش ممنون

  8. سمیرا گفت:

    به نظرم مطالبتون فوق العاده کارآمد و مفید بود و دقیقا طرز استفاده من از شبکه های اجتماعی به همین شکل بوده و هست.فقط بهراد جان لطف کن من رو در زمینه تهیه محتوای خوب برای وب سایتم راهنمایی کن،از کدوم منبع میتونم قلق های تهیه محتوا و بالا بردن رنکینک سایت تهیه کنم؟ممنون میشم

    • می‌توانید از مجموعه مطالب یک‌ادمین استفاده کنید که در این زمینه راهنمایی‌های خوبی دارد. البته موضوع وب‌سایت شما هم مهم است چون هر موضوع استراتژی منحصربه‌فرد خودش را می‌طلبد.

  9. جالب بود. یکی اینکه فونت های استفاده شده توش رو زیاد دوست نداشتم میتونست بهتر ازین باشه.
    یکی اینکه یه وقتایی متفاوت با بازار پیش رو حرکت کردن باعث میشه فروشت و جلب توجه بهت بیشتر بشه و یک وقتایی این به نفعت تموم میشه !
    بنظر من گاهی تفاوت توی برخوردهای اجتماعی لازمه.

  10. سلام.
    مطلب بسیار مفیدی بود.
    متاسفانه خیلی از موارد ذکر شده توسط کاربران ایرانی رعایت نمیشه.
    و این مسئله کم کم داره به یک مشکل بزرگ تبدیل میشه.
    بخصوص بحث کامت گذاشتن های بی دلیل و رعایت نکردن آداب اجتماعی، که بسیار نگران کننده شده…
    متشکرم.

شما چه دیدگاهی دارید؟

قوانین

۱- لطفا از دیدگاه‌ها برای تبلیغ مستقیم سایت خود استفاده نکنید.

۲- دیدگاه‌‌هایی که در بخش نامشان، کلمه کلیدی به کار رفته باشد تایید نخواهند شد.

برای اطلاعات بیشتر قوانین کاربری را بخوانید


آخرین نوشته‌های یک ادمین را در ایمیلتان دریافت کنید

عضو لیست ایمیلی ما شوید تا آخرین نوشته‌های یک ادمین برایتان ایمیل شود