به قسمت هشتم از سری مقالات « اشتباهات وبلاگ نویسی » خوش آمدید. آیا برای وبلاگ خود دنبال مخاطب بیشتر می گردید؟ می دانم، سوال احمقانه ای بود. هر بلاگری به مخاطب بیشتر نیاز دارد. چه وبلاگش ۵ بازدیدکننده ثابت داشته باشد چه ۵۰۰ تا چه ۵۰۰۰ تا.
با این حال خیلی از بلاگرها وقتی سعی می کنند تعداد مخاطبان وبلاگ خود را افزایش دهند اشتباهات بزرگی می کنند. این ۵ اشتباه رایج در همین زمینه است، هر چند خود شما هم ممکن است تا به حال اشتباهاتی در این مورد مرتکب شده باشید، اگر چنین است در بخش دیدگاه ها تجربیات خود را برای ما هم تعریف کنید. ضمنا قبل از اینکه مقاله را ادامه بدهم بد نیست یادآوری کنم که اگر قسمت های قبلی این مجموعه از مقالات را نخوانده اید حتما سری به آنها بزنید:
هر چقدر هم که در یک زمینه خاص حرفه ای باشید، اگر وبلاگ شما مبتدی به نظر برسد یا فقط دو یا سه مطلب در آن نوشته شده باشد یا هنوز امکانات پیشفرض وبلاگ دست نخورده باقی مانده باشند به هیچ موفقیتی نمی رسید.
فرض کنید خودتان یا از طریق جست و جو در اینترنت و یا از طریق شبکه های اجتماعی برای اولین بار به یک وبلاگ سر بزنید. اگر نمای وبلاگ توجه شما را به خود جلب نکند شما به احتمال زیاد دیگر به این وبلاگ سر نخواهید زد.
بنابراین قبل از اینکه سعی کنید مخاطب های وبلاگ خود را افزایش دهید ابتدا خودتان قضاوت کنید که آیا وبلاگ شما شکل و شمایل قابل قبولی دارد یا خیر. لازم نیست وبلاگتان حتما برترین باشد، همین که از نظر ظاهری به اندازه کافی جذاب باشد و حداقل ۱۰ مطلب در آن نوشته شده باشد و نوشته آخر هم حداکثر مربوط به دو هفته گذشته باشد کافی است.
بعضی بلاگرها وقتی به مخاطب بیشتر احتیاج پیدا می کنند یک راست می روند سراغ سئو. با اینکه راحت پیدا شدن وبلاگ شما در موتورهای جست و جو خیلی مهم است ولی این فکر خوبی نیست که در این راه از میانبرها استفاده شود.
روش هایی از جمله نوشتن تعداد زیادی مقاله مهمان فقط برای دریافت بک لینک بیشتر یا پر کردن مطالبتان با کلمات کلیدی احتمالا شما را به جایی نمی رسانند و اگر هم موثر باشند، این تاثیر موقت است و با به روز رسانی بعدی گوگل وبلاگ شما مشمول جریمه های سنگین از طرف گوگل می شود.
البته منظور این نیست که نباید به سئو توجه کنید ولی همیشه بهتر است از تاکتیک های درست سئو استفاده کنید. خوشبختانه ما در یک ادمین مطالب زیادی در مورد سئو داریم که می توانید با خواندن آنها مشکلات خود را رفع کنید.
برخی از بلاگرهای تازه کار یک لیست از برترین وبلاگ های مربوط به حوزه فعالیت وبلاگ خود درست می کنند و سپس به همه این وبلاگ ها ایمیل می زنند و از آنها درخواست انتشار لینک می کنند.
با اینکه ممکن است این روش خوبی به نظر برسد ولی شما را به نتیجه ای نمی رساند ( اکثر وبلاگ های برتر دیگر به این نوع درخواست ها عادت کرده اند )، بلکه با این کار برای افراد سرشناسی که سعی دارید توجهشان را به خودتان و وبلاگتان جلب کنید ایجاد مزاحت می شود.
این بد نیست که از یک بلاگر دیگر بخواهید لینک وبلاگ شما را در وبلاگ خود منتشر کند اما سعی کنید این درخواست را از کسی بکنید که او را می شناسید و با هم در ارتباط هستید. علاوه بر این بهتر است بلاگرهایی را برای این کار انتخاب کنید که با منتشر کردن لینک وبلاگ های دیگر در وبلاگ خود مشکلی ندارند.
درست است که کامنت گذاشتن یا همان انتشار دیدگاه در وبلاگ های دیگر روش خوبی برای برقراری ارتباط با افراد فعال در دنیای وبلاگ نویسی است، اما اصلا راه مناسبی برای جذب مخاطب بیشتر برای وبلاگ خودتان نیست، مخصوصا اگر دیدگاه های شما معمولا به یک « عالی بود » خلاصه می شود.
خیلی از بلاگرهای حرفه ای دیدگاه هایی که به جای نام اصلی از یک کلمه کلیدی استفاده کرده اند را حذف می کنند. ضمنا دیدگاه هایی که به نظرشان چیزی به ارزس مطالب وبلاگشان اضافه نمی کنند هم به احتمال زیاد توسط این بلاگرها حذف خواهند شد.
در دیدگاه های خود به جای کمیت به کیفیت اهمیت بیشتری بدهید. فقط در صورتی برای یک مطلب در یک وبلاگ دیدگاه بگذارید که حرفی در مورد آن مطلب داشته باشید. در این صورت احتمال اینکه دیگران توجهشان به وبلاگ شما هم جلب شود بیشتر است. این را به خاطر بسپارید که مهم ترین هدف در انتشار دیدگاه ها، برقراری ارتباط با فردی است که آن مطلب را در وبلاگ خود نوشته است. در همین مورد پیشنهاد می کنم مقاله « روش صحیح بهره بردن از کامنت ها برای بهبود برند و ترافیک » را بخوانید.
دیده شده بعضی از بلاگرها زیاد دوست ندارند وبلاگ خودشان را ترویج دهند. این دسته از بلاگرها اصلا به سئو توجه نمی کنند ( شاید به خاطر اینکه چیزی در موردش بلد نیستند )، به ندرت از شبکه های اجتماعی استفاده می کنند و سالی یک بار هم در وبلاگ های دیگر دیدگاه منتشر نمی کنند. از خیلی از جهات این اشتباه با چهار اشتباه قبلی کاملا در تضاد است.
این بلاگرها تصور می کنند که اگر محتوای خوب و ارزشمند در وبلاگ خود منتشر کنند کم کم مخاطب های بیشتر از راه می رسند و مطالب آن وبلاگ را خودشان به دیگران معرفی می کنند.
بله! محتوای با ارزش باید اولین هدف هر بلاگری باشد، ولی دنیای وبلاگ نویسی آنقدر شلوغ و پر هیاهو است که بلاگرها باید خودشان، مطالبشان و وبلاگشان را از هر روشی که می توانند تبلیغ کنند. کمی از وقتی که صرف نوشتن مطالب خوب می کنید بکاهید و به جای آن زمانی را هم برای تبلیغ وبلاگ خرج کنید.
این بود از قسمت هشتم این سری از مقالات. امیدوارم با خواندن این مقاله و آشنا شدن با این اشتباهات رایج بتوانید طوری برنامه ریزی کنید که با موفقیت تعداد بازدیدکنندگان ثابت وبلاگ خود را روز به روز افزایش دهید. ما را از نظرات خود در مورد این مقاله بی بهره نگذارید. ضمنا اگر فکر می کنید جای موضوعی خاص در این سری مقالات خالی هست حتما به ما بگویید تا یک شماره را به موضوع مورد نظر شما اختصاص دهیم.
عضو لیست ایمیلی ما شوید تا آخرین نوشتههای یک ادمین برایتان ایمیل شود
۶ دیدگاه
سلام خسته نباشید من چند سوال داشتم اگ امکان داره کامل توضیح دهید با تشکر اولا: تعداد نظرات در سئو سایت تاثیر دارد دوما نظرات چند خطی بهتر است یا ۱۰ خط به بالا سوما افزایش تعداد نظرات باعث کندی بارگزای صفحه نمی شود چهارم اینکه در روز چه تعداد نظرات را تایید کنیم آیا حد قانونی دارد یا خیر ممنون
سلام. بله کامنتها هم روی سْو تاثیر دارند. اینکه یک کامنت یک خط باشد یا ۱۰ خط زیاد مهم نیست، مهم این است که کامنت پرمحتوا باشد و به ارزش محتوای تولید شده توسط وبلاگ بیافزاید. مثلا کامنتهای اسپم و کامنتهایی که دارای لینکهای تبلیغاتی هستند را نباید پذیرفت و فقط کامنتهایی که ارزشمند هستند باید پذیرفته شوند. تعداد نظرات تاثیر زیادی روی سرعت بارگذاری صفحات ندارند ولی اگر تعداد کامنتهای یک وبلاگ خیلی زیاد باشد معمولا کامنتها در صفحات جداگانه نشان داده میشوند و هر صفحه تعداد مشخصی از کامنتها را در بر میگیرد مثلا ۲۰ یا ۳۰ کامنت. شما میتوانید در طول روز هر تعداد کامنت را که خواستید تایید کنید و هیچ حدی وجود ندارد.
چند سوال دیگه هم دارم اگر امکان داره جواب دهید با تشکر
آیا عضو گیری از کاربرانی که از سایت دیدن می کنند از نظر شما خوب می باشد و از نظر امنیتی مشکلی ندارد وب سایتم وردپرس می باشد یا بهتر از خبرنامه ایجاد کنم کدام بهتر می باشد
دوما من سایت دانلود فیلم دارم میخواستم ببینم به نظر شما اگر اخر هر پست نقد اون فیلم یا سریال را اضافه کنم مشکلی ندارد چون با این کار پست بسیار طولانی می شود یا یک ساب دامین … ایجاد کنم برای این کار چون می خواهم زیاد شلوغ نشود و کاربر خسته نشه
اگر منظور شما از عضوگیری، ارسال ایمیل به این افراد است که فکر خوبی نیست چون این افراد باید با رضایت خودشان برای دریافت ایمیل خبرنامه از شما ایمیل خود را در اختیار شما قرار دهند. ضمنا خبرنامه هم یکی از مهمترین بخشهای یک وبلاگ است. از نظر بازاریابی محتوا، مطالبی که بیش از حد طولانی باشند ارزش زیادی ندارند چون کمتر کسی مطالب طولانی را تا انتها میخواند.
نه منظورم عضوگیری سایت هست
در صورتی که این عضوگیری باعث ایجاد مزاحمت برای مخاطب نشود ( مثلا ارسال ایمیل هایی که کاربر تمایلی به دریافت آنها ندارد ) مشکلی ندارد.
شما چه دیدگاهی دارید؟