چرا همه سایت ها به سئو نیاز دارند ؟

یکی از اولین سوالات وبمستر ها این است که آیا باید وبسایت خودمان را برای سئو به دست یک سئوکار بسپاریم یا خیر ؟ . حتی بعضی از وبمستر هایی که در حوزه های پر رونق و شلوغی فعالیت میکنند ، استخدام یک سئو کار را یک عمل نادرست میدانند و میگویند که سایت ما نیازی به سئو ندارد. در حقیقت ، رعایت نکردن فاکتور های سئو میتواند کسب و کار آنلاین شما را با مشکل مواجه کند.

چرا همه سایت ها به سئو نیاز دارند ؟

وبسایت ها در تمامی موضوعات و حیطه های کاری (niches) دارای رقیبان زیادی هستند . میلیون ها وبسایت وجود دارند و خیلی بیشتر از این مقدار به وجود خواهند آمد . اما حقیقت تلخ آن است که در هر موضوع و کلمه کلیدی ، تنها ۱۰ وبسایت اول در نتایج جست و جو میتوانند فروش مناسب داشته باشند و درآمد خوبی کسب کنند. شاید بگویید روش های دیگری برای جذب بازدید کننده هست چرا به سراغ آنها نرویم ؟ باید بگویم که زمانی که بازدید کنندگان در موتور های جست و جو مثلا “هندزفری بی سیم” را جست و جو میکنند ، نمیخواهند داستان های مربوط به این وسیله را بخوانند ، میخواهند آن را بخرند و این یعنی فرصت . شاید درصد موفقیت شما در این روش ۹۰% باشد ، اما اگر به سراغ روش های دیگر بروید زیر ۱۰% خواهد بود.

از هر بازاریاب آنلاینی و با تجربه ای در رابطه با فروش بیشتر بپرسید ، مسلما بهینه بودن برای موتور های جست و جو و مطالب خوب را پیشنهاد میدهد. اما فقط مطالب خوب برای افزایش رتبه کافی است ؟

مزایای استخدام سئوکار

موتور های جست و جو ، روبات هایی بیش نیستند که فقط کمی هوشمند عمل میکنند . آنها توانایی خواندن و فهمیدن مطالب خوب را ندارند و نمیتوانند به تنهایی بفهمند که کدام نوشته  خوب است و کدامین بد. پس چگونه میتوانند وبسایت ها را رتبه بندی کنند ؟ پاسخ ساده است ، با توجه به ارتباط کلمات کلیدی به متن و همینطور لینک های دریافتی و همینطور ، اماده بودن وبسایت برای پذیرایی از موتور های جست و جو . هیچ ابزار یا کاری نیست که به تنهایی بتواند رتبه سایت شما را در موتور های جست و جو افزایش دهد . در حقیقت ، بازاریابی آنلاین ، به چندین عامل در کنار هم نیاز دارد و تنها یک عامل کاری را از پیش نمیبرد . همینطور که مطالب خوب به سئو نیاز دارند ، سئو هم به مطالب خوب نیاز دارد.

کدام سئوکار را انتخاب کنم ؟

اگر دانش و زمان کافی برای انجام بهینه سازی را ندارید ، حتما باید یک سئوکار خوب را برای بهینه سازی وبسایتتان انتخاب کنید . سئو وبسایت شما را در موتور های جست و جو مطرح میکند ، پس میتواند به پیشرفت شما و برندتان کمک کند . سعی کنید برای سئو بودجه خیلی محدودی تعیین نکنید ، اینگونه میتوانید بیشتر از سئوکار خود توقع داشته باشد . چون سئو یک کار سخت و زمانبر است و اگر شخصی از شما هزینه بسیار پایین تقاضا میکند ، به سمتش نروید ! چون میتواند ضربه های زیادی به شما و وبسایتتان بزند . نمیگویم که به سراغ افراد با هزینه های بسیار بالا بروید ، اما به جز بحث های مالی و اتقصادی ، به عقلتان هم مراجعه کنید و ببینید که آیا سئو اینقدر ارزان است ؟

هر سئوکاری خوب نیست ، شاید او از روش های black hat استفاده کند و وبسایت شما را در مدت کوتاهی به رتبه های بالا در موتور های جست و جو برساند ، اما باید این مسئله را در نظر بگیرید که موتور های جست و جو هر روز در حال تغییر الگوریتم های خود هستند و هیچ گاه ، یک تکنیک سئو ، برای چند سال و به تازگی ، چند ماه پاسخ گو نخواهد بود.

 

پس در مورد انتخاب سئوکار خود کمی هوشمندانه برخورد کنید . سعی کنید که اول نیاز هایتان را بسنجید و سپس به سراغ خدمات سئو بروید و انتخاب سئوکار بروید.

این نوشته را به اشتراک بگذارید:

۶ سالی هست که در زمینه‌های مختلفی همچون وبلاگ‌نویسی٬ سئو و آزادکاری در یک ادمین می‌نویسم و در حال حاضر مدیرعامل شرکت فرنیان هستم.

۱۹ دیدگاه

  1. حمیدرضا گفت:

    سلام
    ممنون از مطلب خوبتون.
    چه عجب یادی از کاربرا کردین؟ خبرنامه رو هفته ای دو تا ارسال کنید. زیاد بشه هم خوب نیست کم هم باشه همین طور.
    آیا قرار دادن مقاله در سایتهای دیگر و لینک به سایت خود بیشتر تاثیر داره یا اینکه مقله در سایت خودمون باشه و لینک بدیم به سایت خودمون؟

  2. alijam گفت:

    ممنون از مطلب مفیدتون .اگر امکان داره اتوماتیک ارسال کنید بروزرسانی ها رو اقای فاطمی/تشکر بخاطر همکاری و کمکی که به سایت بنده کردید.

  3. Mehdi گفت:

    سلام آقای مسعود یه سوال داشتم .
    وقتی مطلبی در سایت قرار میدیم اون مطلب عکس داره اون عکس لینک دار باشه بهتره یا نه فرق نمیکنه ؟
    منتظر پاسخ شما هستم ، ممنون

    • سلام
      در صورتی که براش alt میزارین ، لینک کنید به خود پست . اینطوری یک لینک هم حساب میشه و ارزش صفحه رو بالا میبره

      • محمد گفت:

        سلاگ
        گفتین اگر alt تعریف میکنین برای تصاویر لینکشون کنین به صفحه مربوط به همون پست و عالیه و بک لینک حساب میشه. میشه بپرسم اگه خوبه چرا خودتون اینکارو نمیکنین ؟ چرا تصاویرتون بدون لینک هستن ؟

        • بک لینک حساب نمیشه ، اینترنال لینک حساب میشه .
          من تو هر صفحه شاید چندین بار داره لینک میشه به مطلب و نباید زیاد بشه .
          سایت های سرگرمی و حالت های دیگه ، عکس ها تو صفحه اصلی هم نمایش داده میشه و اونجا لینک داده میشه بهش .

  4. hossein گفت:

    ممنون آقای فاطمی
    نکات مهمی رو گفتید :)

  5. amin گفت:

    سلام آقای فاطمی. ببخشید من یه راهنمایی ازتون خواسته بودم ولی جوابی دریافت نکردم. میشه یه سایت دیگه برای پینگ معرفی کنید؟ ممنون میشم.

    • دوست عزیز ، بعضی وقتا میشه با یه جست و جوی ساده به زبان انگلیسی ابزار های جامع و کاملی رو پیدا کنید .
      اما pingomatic.com سایت خوبیه و میتونید ازش استفاده کنید

  6. حمیدرضا گفت:

    آقای نعمان مبشر …
    شما اول فرق کلمه سئو و سیو رو یاد بگیر بعد بیا به استاد عزیز توهین کن. شما اگه خودت بلدی اینجا چیکار میکنی؟ این بنده خدا هرچی بلده میریزه رو دایره اون وقت شما ایشونو به منفعت طلبی متهم میکنی تازه اگرم میخواست تبلیغ کنه چه اشکالی داشت؟ نباید از اینترنت کسب درآمد کرد؟ شما میدونید نگهداری سایت هزینه داره؟
    من تا حالا از آقای فاطمی کلی چیز یاد گرفتم و ازشون تشکر میکنم.

  7. حمزه بجنوردی گفت:

    ممنون – بازم مثل همیشه یک مقاله جالب و کاربردی :-)

  8. omidi گفت:

    سلام و خسته نباشید
    دوست عزیز چند مدتی هست ( حدود ۳ ماه ) که دامین اصلی وبسایت من (www.niyazmandyha.com) از طرف سایت گوگل مورد عنایت قرار گرفته شده و از لیست جستجو حذف شده و البته اولین دامنه پارک شده (www.niyazmandyha.ir) با قدرت خیلی کمتر بجای دامنه اصلی توی لیست جستجو ها میآید
    توضیح اینکه دامنه اصلی من دارای پیج رانک ۳ بود که الان به ۲ کاهش پیدا کرده و با جستجوهای مرتبط با موضوع سایت در صفحه اول گوگل و یا صفحات اول بود
    که متاسفانه الان اینطور نیست و در بعضی جستجو ها دامنه دوم(پارک شده) بالا میاد

    ممنون میشم اگه کمکم کنید

    • اولا که شما نباید دامنه جدید رو پارک میکردین. بلکه باید تو وبمسترتولز و از قسمت change of address ، آدرس جدید را معرفی میکردین . شاید دلیل خاصی برای پاک شدن نتایج بوده و با یک سری اعمال ساده درست میشد

  9. Takin Silver گفت:

    به نظر بنده همه سایتها نیاز به سئو ندارید در کشور عزیزمان
    فعالیت سایتها به دو دسته تقسیم میشوند
    سایتهای که قرار نیست فیلتر شوند مثل سایت یک ادمین و سایتهای اموزشی و…
    سایتهایی که ادمین مطمئن هست فیلتر میشوند مثل سایتهای فیلم ، موزیک ویدئو و… که در این دسته چون هر ما چند بار مجبور به عوض کردن دامنه هستیم در نتیجه به سئو احتیاجی نیست !
    در ضمن عرایض بنده فکر در ایران صدق میکنه
    موفق باشید : )

  10. حمیدرضا گفت:

    من به سرورهای خارجی بیشتر از داخلی اعتماد دارم. اطلاعات خصوصی یه ایرانی به درد خارجی ها نمیخوره ولی به درد ایرانی میخوره. مثلا اگه رمز کارت بانکیت توش باشه کاملا به درد ایرانی ها میخوره. موضوع بعد امنیت سرورهای ایرانی هستش که مستقیما خدا داره اونو تامین میکنه و اگه قهرش بگیره باید بیچاره بشیم.

  11. سلام جناب

    روزتون بخیر

    من یه سایت تبلیغاتی دارم چطور میتونم خودم کار سئو انجام بدم ولی بلد نیستم لطفا راهنمایی کنید و چطور کاربر واقعی بیارم یه سوال دیگه ای افزایش بازدیدها خوب هست برای سایت یا نه

    • حمید گنجی گفت:

      سلام
      ۱-میتونید از اموزش هایی که در اینترنت هست استفاده کنید ولی سئو یک کار تخصصیه و بدید به گروه تخصصی سئو تا انجام بدن بهتره.
      ۲-افزایش بازدید قطعا برای سایت خوب هست.

شما چه دیدگاهی دارید؟

قوانین

۱- لطفا از دیدگاه‌ها برای تبلیغ مستقیم سایت خود استفاده نکنید.

۲- دیدگاه‌‌هایی که در بخش نامشان، کلمه کلیدی به کار رفته باشد تایید نخواهند شد.

برای اطلاعات بیشتر قوانین کاربری را بخوانید


آخرین نوشته‌های یک ادمین را در ایمیلتان دریافت کنید

عضو لیست ایمیلی ما شوید تا آخرین نوشته‌های یک ادمین برایتان ایمیل شود