چگونه از وبلاگ نویسی کسب درآمد کنیم؟

امروزه كسب درآمد در اينترنت براي افرادي تازه كار در دنياي اينترنت به خصوص اگر توانايي هاي ديگري هم داشته باشند بسيار ساده تر از گذشته شده است و گزينه هاي بيشتري هم براي كسب درآمد بوجود آمده است فقط كافيست يك وبلاگ داشته باشيد و شروع كنيد البته به دليل تحريم هاي اعمال شده عليه ايرانيان وبلاگ ها و وب سايت هاي فارسي براي كسب درآمد از روش هاي معمول دچار دردسر هايي هستند و در برخي موارد اين كار غير ممكن شده است. اما اگر مي توانيد به زباني غير از فارسي مانند انگليسي يا عربي مطلب بنويسيد و شخصي در خارج از كشور داريد كه مي توانيد به او اعتماد كنيد تا براي شما يك حساب بانكي معتبر همراه با آدرس خودش باز كند، در اين صورت بايد بگويم يك بازار جهاني منتظر شماست فقط كافيست يك وبلاگ بسازيد و شروع به نوشتن كنيد. به هر حال فكر مي كنم بد نباشد مروري بر روش هاي كسب درآمد موجود داشته باشيم.

برنامه هاي تبليغاتي- در سال هاي اخير تعداد شركت ها و سازمانهايي كه از طريق ديگر وب سايت هاي و وبلاگ ها تبليغ مي كنند بسيار زياد شده است بدين ترتيب يك وبلاگ نويس كه معمولاً سرمايه زيادي هم ندارد بدون احتياج به بازاريابي مشتري خود را پيدا خواهد كرد و فقط با ارائه يك شماره حساب معتبر بين المللي و پر كردن يك فرم ثبت نام و پس از بررسي هايي كه از طرف ارائه دهنده تبليغات صورت مي گيرد كسب درآمد خواهد كرد در اين نوع تبليغات دارنده وبلاگ تبليغات متني را را براي بازديدكنندگان خود نمايش مي دهد و با هر كليكي كه بازديدكنندگان روي تبليغات متني مي كنند مبلغي به حساب وبلاگ نويس واريز مي شود. معروفترين سرويس از اين نوع Adsense است كه متعلق به غول اينترنتي گوگل مي باشد البته گوگل ايرانيان را تحريم كرده و نمي توانند از اين سرويس استفاده كنند. و از موفق ترين برنامه هاي تبليغات متني كه اخيراً به اين جمع اضافه شده اند مي توان به Chitika’s eMiniMalls و WidgetBucks و Text Link Ads اشاره كرد.

و از ديگر شركت هايي كه در اين زمينه فعاليت مي كنند مي توان به

Azoogle Ads, Intelli Txt, DoubleClick, Tribal Fusion, Adbrite, Clicksor, AdHearUs, Kanoodle, Pheedo, TextAds, Bidvertiser, Fastclick,Value Click

اشاره كرد.

و اخيراً BlogAds به عنوان اولين سرويس ارائه دهنده تبليغات متني اختصاصي براي وبلاگ ها راه اندازي شده است.

تبليغات RSS – يكي از روش هاي جديد كه برخي وبلاگ نويسان از آن كسب درآمد مي كنند تبليغات RSS است. و برخي از وبلاگ نويسان از اين طريق به موفقيت هاي كوچكي دست پيدا كرده اند. اما هنوز بنده نشنيده ام كه وبلاگ نويسي به اين شيوه درآمد هنگفتي بدست آورده باشد. اما فكر مي كنم در آينده منبع درآمد خوبي باشد.

حمايت مالي- در اين روش يا خودتان شركت يا فردي را پيدا مي كنيد كه محصولاتش را در وبلاگ خود تبليغ كنيد و يا آن شركت وبلاگ شما را پيدا مي كند و سفارش تبليغ مي دهد و به اين ترتيب با پرداخت هزينه اي شما براي او به روش هاي مختلف تبليغات مي كنيد حتي بعضي از شركت ها كل فضاي تبليغاتي يك وبلاگ را خريداري مي كنند مثلاً اگر كل تبليغاتي كه به صورت ساليانه مي توانيد در يك وبلاگ انجام دهيد ۲ ميليون تومان باشد، اين مبلغ را دريافت كرده و براي يك سال اختصاصاً براي آن شركت تبليغ مي كنيد. كه در اين روش هم تبليغات دهنده سود مي برد ( چون بدون رقيب و اختصاصي تبليغ مي كند و در عين حال مي تواند از تخفيف هاي معمول براي تبليغات بلند مدت و پرتيتراژ رسم است استفاده خواهد كرد.) و هم وبلاگ نويس چون انرژي خود را بر روي بهينه سازي وبلاگ خود مي گذارد. يكي ديگر از روش هاي معمول اين است كه كمپاني هاي بزرگ مبلغي را به نويسندگان وبلاگ هاي پر بازديد پرداخت مي كنند تا براي معرفي محصول جديد آنها مطلب بنويسد و به اين ترتيب آنرا به بازديد كنندگان خود معرفي كنيد. فكر مي كنم اين روش در ايران كارايي زيادي داشته باشد چون ما در ايران قانون محكمي براي حمايت از نويسندگان اينترنتي نداريم و حاصل زحمات چندين ساعته و تخصص چندين روزه در عرض چند ثانيه به وفور كپي مي شود و در اينترنت پخش مي شود به عنوان مثال مطالبي كه در ياد بگير دات كام منتشر مي شود بسته به موضوع آن پس از مدتي تا ۵۰ كپي از آن در وبلاگ ها و وب سايت هاي مختلف يافت مي شود (حتي بعضي از وب سايت هاي دولتي كه داراي بودجه هاي سنگيني هستند و در اينجا از آنها نام نمي برم بدون ذكر منبع، مقالات ياد بگير دات كام را كپي مي كنند .) خوب حداقل به اين روش براي نويسندگان هم فرصت مناسبي فراهم مي شود تا امرار معاش كنند. و البته بيشترين سود را توليد كننده يا صاحب كالا خواهد برد.

برنامه هاي Affiliate (واسطه اي) – در اين روش يك شركت به عنوان واسط بين فروشنده اصلي (صاحب كالا) و فروشنده جزء (وبلاگ نويسان و صاحبان وب سايت ها) عمل مي كند و به ازاي فروش هر كالا درصدي از سود به فرشنده جزء يا وبلاگ نويس پرداخت مي شود. اين شيوه بيشتر به نفع صاحب كالا است چون حتي اگر جنسش فروخته نشود براي آن تبليغات مجاني كرده است. اما روي ديگر سكه وبلاگ نويسان و صاحبان سايت ها هستند كه اگر شركت واسط معتبر باشد درآمد نسبتاً خوبي مي توانند داشته باشند در ايران هم اين روش متداول ترين روش براي كسب درآمد است. اما وبلاگ نويسان و صاحبان سايت هاي ايراني كه از اين روش استفاده مي كنند معمولاً كلاه گشادي از طرف شركت هاي واسط سرشان مي رود و از آنجا كه اين شركت ها روش هاي تبليغات هرمي براي خود دارند متاسفانه با جستجو در اينترنت تعريف  تمجيد هاي دروغين زيادي در مورد آنها خواهيد يافت و چون يك وبلاگ نويس ظاهراً هزينه اي براي تبليغ متحمل نشده است (در حاليكه وقت گرانقدر خود و هزينه اتصال به اينترنت را از دست داده است. ) معمولاً شكايتي از اين شركت ها نمي شود بنابراين آنها همچنان به كلاه برداري خود ادامه مي دهند و كسي جلوي آنها را نمي گيرد. خلاصه بايد بگويم وبلاگ نويسان زيادي به اين روش در كشور ما مورد سوء استفاده قرار گرفته اند و مي گيرند. البته در دنيا شركت هاي معتبر و قانوني هم وجود دارند كه از آنجمله مي توان به Amazon, Linkshare, Clickbank,  Commission Junction اشاره كرد. و سود نسبتاً مناسبي هم به وبلاگ نويسان پرداخت مي كنند.

دارايي هاي ديجيتال – روزانه تعداد وبلاگ هايي كه كار هاي ديجيتال خود مي فروشند بيشتر مي شود كه از آنجمله مي توان به e-book ها و دوره هاي آموزشي و سمينار هاي از راه دور اشاره كرد. كه البته اين روش هم نياز به اجراي دقيق قانون كپي رايت دارد.

شبكه وبلاگ نويسي – يكي از روش هاي موثر كه امروزه زياد به چشم مي خورد. اتحاد چندين وبلاگ كوچك است. به اين صورت كه چندين وبلاگ نويس درباره موضوعي مشترك يا نزديك به هم شروع به نوشتن مي كنند. و به يكديگر لينك مي دهند و گاه هر كدام از آنها دو يا چند وبلاگ را به طور همزمان اداره مي كنند. و براي جذب حاميان مالي هم به صورت مشترك بازار يابي مي كنند و وقتي كه يك مشتري پيدا كردند به صورت گروهي براي فروش كالا يا خدمات او كار مي كنند. اين افراد به صورت گروهي كار مي كنند بنابراين يك شبكه قوي بوجود آورده اند كه هم خواننده را راضي نگه داشته اند و هم مي توانند به طور موثري تبليغات كنند و حامي مالي خود را راضي نگه دارند البته درآمد آنها هم تقسيم مي شود ولي آنها مي توانند از روش ها متنوعي براي كسب درآمد استفاده كنند. عده اي هم كه وب سايت دارند افرادي را استخدام مي كنند كه وبلاگ نويسند و از آنها مي خواهند درباره وب سايت آنها مطلب بنويسند و به سايت آنها لينك بدهند. و به اين صورت يك شبكه حمايتي مي سازند.

موقعيت هاي شغلي – در سراسر دنيا رسم است كه وبلاگ نويسان موفق توسط روزنامه ها، مجلات، وب سايت هاي بزرگ و ساير سازمان هاي خصوصي يا دولتي استخدام مي شوند يا قرار داد هايي با آنها بسته مي شود و خدمات آنها براي يك دوره مشخص خريداري مي شود.  به اين ترتيب براي وبلاگ نويسان موقعيت هاي شغلي جديد و مناسبي بوجود خواهد آمد.

هديه گرفتن – در بعضي از كشورها از جمله آمريكا رسم است كه وبلاگ نويساني كه مطالب مفيدي مي نويسند از خوانندگان و موسسات پاداش  مي گيرند گاه اين پاداش ها و جوايز آنقدر زياد مي شود كه شخص مي تواند بقيه عمر خود را فقط وبلاگ نويسي كند. نمونه موفق اين افراد «جيسون كوكته» است.

تجارت – بعضي از وبلاگ نويسان مقالات زيادي درباره انواع كالا و برند هاي مختلف مي نويسند و آنها را نقد مي كنند و در كنار اين مقالات يك فروشگاه اينترنتي راه مي اندازند و به اين ترتيب براي خود يك تجارت كوچك راه مي اندازند. براي اينكه با اين روش درآمد مناسب داشته باشيد بايد يك وبلاگ يا وب سايت بزرگ و بسيار فعال داشته باشيد كه مرتب به روز رساني مي شود.

مشاوره – يكي از راه هاي كسب درآمد به كمك وبلاگ نويسي گرفتن حق مشاوره است. اگر تخصصي داريد مي توانيد در مورد آن تحققيق كنيد و اطلاعات بيشتري بدست آوريد سپس مقالات زيادي بنويسيد و در ازاي دريافت وجه با توجه به تخصص خود به آنها مشاوره بدهيد توجه داشته باشيد كه بايد در زمينه اي كه مي خواهيد مشاوره خود را بفروشيد بايد صلاحيت داشته باشيد تا دچار مشكلات بعدي نشويد.

سخنراني – اگر فردي هستيد كه به راحتي مقاله مي نويسد پس احتمالاً مي توانيد خوب هم سخنراني كنيد پس مي توانيد جلسات آموزش و سميتار برگزار كنيد و براي مدعوين سخنراني كنيد و از طريق فروش بليط كسب درآمد كنيد و البته اعتبار زيادي هم كسب خواهيد كرد.

این نوشته را به اشتراک بگذارید:

۶ سالی هست که در زمینه‌های مختلفی همچون وبلاگ‌نویسی٬ سئو و آزادکاری در یک ادمین می‌نویسم و در حال حاضر مدیرعامل شرکت فرنیان هستم.

۴۵ دیدگاه

  1. علي گفت:

    با سلام مطلب جالبي بود ولي با توجه به اينكه سود سايتهاي خارجي و كار كردن با انها خيلي بيشتر از سايتهاي ايراني است شما چه راه حلي براي استفاده از آنها پيشنهاد مي كنيد و يا اينكه سايتي رو كه بدون چك و با حسابهاي بانكي پرداخت داشته باشه و نيز ايران رو هم قبول داشته باشه سراغ دارين يا نه ؟

  2. farbod گفت:

    خدايي خودت نوشتي. لطفا جواب دهيد

    • مسعود گفت:

      دوست عزيز
      اين مطلب در بازه زماني ارسال شده كه من مشغول امتحانات بودم و شخصي براي من مينوشت ايشان موظف بودند مطالب اختصاصي ارسال نمايند
      با تشكر از اطلاع شما
      رسيدكي ميكنم

  3. محمد شمچی ررر گفت:

    من یه سوال دارم اون هم اینه که : وبلاگ ها آیا بازدید زیاد دارن یا نه؟؟؟؟ یا بهتر هست برای کسب درآمد سایت بسازیم یا وبلاگ

    و یه سوال دیگه : ساختن سایت پول هم لازم داره ؟؟؟؟ یعنی هر ماه برای مثال ۱۵ هزار هر ماه بدیم

    • ببینید ، وبلاگ ۲ حالت داره . یکی این که مثل من هاست و دامنه تهیه کنید و یا با سرویس های رایگان وبلاگ نویسی کار کنید.بهتره که فضای شخصی بگیرید ، بله هزینه های ماهانه و سالیانه هست

  4. a گفت:

    سلام ممنون از مطالب خوبتون

  5. جناب فاطمی..مطلب با مجتوایی رو پست کرده بودین که میشه روش فکر و کار کرد…از این بابت از شما بسیار ممنون اما خودتون هم از این طریق کسب درآمد داشتین؟!یعنی کارامد بوده یا خیر؟

    • این مطلب تقریبا برای وبلاگ نویس های خارج از ایران کارا تره ، البته بعضی سیستم های نام برده دارای مشابه وطنی نیز هستند. اما من منبع درآمدم وبلاگ نویسی به صورت مستقیم نیست ، بلکه از طریق یک ادمین مشتری برای بهینه سازی سایت جذب میکنم

  6. محمد رضا گفت:

    سلام لطفآ یک از همین سرویس ها هم تو ایران معرفی کن
    و بگو که باید چیکار کرد.

  7. مهدی گفت:

    واقعا خسته نباشی با این وبلاگ کاربردیت

  8. علی گفت:

    سلام اقای فاطمی.روش های جالبی رو معرفی کردید .سوالی داشتم در مورد اینکه امکانش است نسبت به تعداد بازدید کننده ها از وبلاگمون مزدی دریافت کنیم

  9. احمد گفت:

    واقعا باید یه دانشکده ای دانشکاهی چیزی باشه که این جوونا هدر نشن و سهیم بشن دونسته هاشونو
    چه معلوماتی !چه همدوستی ای!

  10. علی گفت:

    ممنون آقای فاطمی.
    می تونستید از مثال های داخلی هم استفاده کنید. نمونه های متنوع این سرویس ها داخل کشور هم فعالیت می کنن.
    به نظرتون از وبلاگ های شخصی هم میشه کسب درآمد کرد؟ مثلا وبلاگ های خاطره نویسی یا روزانه نویسی؟ البته بغیر از تبلیغات.

    • برای کسب درآمد بهتر است که وبلاگ تخصصی داشته باشید.

      • علی گفت:

        سلام من نمیدونم چه جوری باید کسب درآمدکنم میبشه بهم بگید؟
        ممنون

        • به طور خلاصه باید گفت اگر برای مدتی فعالیت خوبی در وبلاگ نویسی داشته باشید و وبلاگ خود را به شهرت برسانید می توانید از راه های مختلف از جمله جذب تبلیغات یا نوشتن مطالب اسپانسر شده به کسب درآمد بپردازید یا در نهایت جذب گروهی شوید که به درآمد زایی رسیده و به شما نیز برای وبلاگ نویسی هزینه ای پرداخت می کند.

  11. سلام
    کدوم یک از این سرویس ها برای سایت های فارسی هم خدمات ارائه میدن؟

  12. alireza گفت:

    باسلا آقای فاطمی
    چندی پیش تواینترنت خوندم که استفاده ازکسب ردآمدکلیکی جرم محسوب میشه وبا افرادبرخوردقانونی میشه
    میشه دراین موردتوضیح بدید؟

    • فعالیت سایت های کسب درآمد کلیکی بله قطعا جرم محسوب می شود چون اینگونه سایت ها در واقع نقش یک نوع واسطه را دارند که از سایت هایی که تقاضای افزایش بازدید دارند پول های هنگفتی می گیرند تا تبلیغ شان را بر روی سایت خود بگذارند تا در مدت معینی بازید آن سایت را چند برابر کنند. سپس به دیگران می گویند که با کلیک روی این تبلیغات درآمد کسب کنند و در برابر کلیک های این افراد، این سایت های واسطه مقدار کمی از پولی که از سایت متقاضی بازدید بیشتر دریافت کرده اند را به این افراد از همه جا بی خبر می دهند و خودشان بیشتر پول را به جیب می زنند. در واقع یک نوع کلاه برداری می باشد.

  13. سلام به همه وبه خصوص به مدیر سابت عرض ادب و احترام خدمت همه دارم

    دوستان این اموزش خیلی دفیق و مفصل گفته شده دمتون گرم
    خوب بود.

    راستی به وبلاگمون سر بزنید ضرری نداره

    http://www.saeedmayahi.blogfa.com

  14. نیما گفت:

    سلام
    ممنون واقعا جالب بود
    روش های جدیدی رو دیدم و ازشون استفاده کردم

  15. حسین گفت:

    سلام می خواستم بدونم که سایت های مثلا دانلود برنامه یا موزیک از چه طریقی کسب درآمد دارند روش تبلغات رو میدونم

    • وبسایت های دانلود برنامه و موزیک رسمی معمولا با هماهنگی خالقان آثار محصولات رو می فروشن ( مثل اپ استور ها برای فروش نرم افزار یا آیتونز برای فروش موزیک و فیلم ). ولی سایت های دانلود رایگان به نظر من تبلیغات راه اصلی کسب درآمدشون هست.

  16. بهروز گفت:

    سلام. یه دانش آموز دبیرستانی هستم. به زبان های برنامه نویسی مختلفی آشنایی کامل دارم. (از جمله #c و ++C و VB) باهاشون برنامه هایی هم مینویسم و هر ورز هم کارم بهتر میشه. طراحی سایت هم تا حدی بلدم. حالا سوالم اینه که تو دانشگاه وارد چه رشته ای بشم که موفق تر باشم( در همین حوزه کامپیوتر).
    ممنون میشم که بهم جواب بدید.

  17. kiyan گفت:

    سلام داداش،ببخشید،من میخوام تو چند تا ازین سایت های کسب درآمد کلیکی،که به حساب پول میریزن،عضو بشم و فعالیت کنم.
    ولی تجربه ای ندارم و نمیدونم این سایت ها مورد اطمینان هستن و دقیق باید چه کار کنم تا درآمدم بره بالا و….
    میخوام یکی برام توضیح بده،بعد که یاد گرفتم و… شروع کنم.
    شما میتونید کمکم کنید؟؟؟
    جواب بدید،ممنون میشم…

    • خوشحالم که می‌خواهید در زمینه کسب درآمد از اینترنت کار کنید، اما به عنوان کسی که چندین سال است در اینترنت در حال فعالیت هستم به شما اطمینان می‌دهم که درآمد خوبی از طریق سیستم‌های کلیکی ایرانی کسب نخواهید کرد و باید به دنبال روش‌های دیگری باشید.

  18. milad611 گفت:

    سلام
    لطفا بگید چطور لینک هایی که میخوام رو پولی کنم.
    مثلا یک فایل رو در وبلاگم بزارم و شخصی که میخواد این فایل رو دانلود کنه با کلیک بر روی لینک ابتدا وجه رو پرداخت کنه و بعد اتوماتیک فایل براش دانلود بشه
    هرچی تو گشتم درست یه نفر واضح توضیح نداده.لطفا راهنمایی کنید
    با تشکر

  19. آب ديده گفت:

    با سلام و تشكر از مطلب مفيدتان
    من مترجم چهار زبانه (انگليسي، فرانسه، تركي استانبولي و آذري) هستم و وبلاگ دارم فكر مي كنم بهترين راه درآمد زدن وبلاگ تخصصي است كه داريم مثلا مترجمي … آيا راهي است ميزان بازديد از وبلاگم را افزايش دهم مثلا ارسال آدرس وبلاگ و خدمات آن به ايميل ها … تشكر

  20. ریما گفت:

    سلام چه طور می تونیم یه خرید پستی یا خرید نقدی رو در اینترنت اداره کنیم ومبلغ به حساب خودمون وایز بشه ؟ممنون میشم جواب بدین

    • vahid گفت:

      برای کسایی که میخوان وبلاگشون پر طرفدار بشه . چن تا چیز میز دارم .
      ۱ – مطالب را درست و با فونتی زیبا بنویسید . به طوری که افراد خواننده مجبور نشن به مانیتور ذل بزنن . چون از وبلاگتون در میان و میرن
      ۲ – هر از گاهی چیزایی بزارید که بازدید کننده رو بخندونه . عکس خنده داری ، جوکی (دراز نباشه)
      ۳ – تم مناسب برای ولبلاگتون انتخاب کنید و اگه با موضوعات نوشته هاتون منطبق باشه که چه بهتر
      ۴ – موضوعاتی رو انتخاب کنید که روی بورسه . منظور اینکه اگه وبلاگتون درباره نرم افزار ویندوزی باشه ،درباره چیزایی مثل IDM و آفیس و … بحث کنید و کرکی هم نیاز داشت ،بزارید تا مردم استفاده کنن
      ۵ – وبلاگتون رو بروز نگه دارین . دوبار در هفته بروز رسانی خوبه سه بار عالیه

      اینا تو

  21. بانو گفت:

    سلام. آقای فاطمی شما گفتید درآمد کلیکی چندان نیست. پس چطور اینهمه سایت و مطلب راجع بهش هست؟ میگن حتی تا ۳ میلیون درامد داره. و اینکه میگن ثبت وزارت ارشاده. ولی آقای جاود گفتن جرمه.

    • چندین مدل درآمد کلیکی داریم. اگر از هر ۱۰۰ کاربر ۲ نفر برروی تبلیغات شما کلیک کنند و شما ۱۰۰۰ کاربر داشته باشید تقریبا ۱۰ کلیک در روز دریافت می‌کنید. ۱۰ کلیک ضرب در ۱۰۰ تومان بابت هر کلیک می‌شود روزی ۱۰۰۰ تومان و ۳۰ هزار تومان در ماه که درآمد قابل توجهی نیست.

  22. sharifcivil گفت:

    بهترین کار اینه که برای خودتون کار کنید. یعنی یک محصول پرطرفداری را تولید و به فروش برسانید

  23. هانیبال گفت:

    سلام.یه سوال.
    اگر فردی از وبلاگ یا سایتی چیزدی دانلود کنه.سودی به مدیر وب میرسه

  24. دنیا گفت:

    از ممنون که این همه اطلاعات در اختیارمون گذاشتین

  25. میترا گفت:

    سلام
    ممنون واقعا سایت شما پر محتواست شاد باشید

  26. فاطیما گفت:

    سلام
    ممنون از مطالب خوبتون.
    کسب درآمد سایتهای تبلیغات رایگان مثل بیتوته , ایستگاه و… و همین طور سایت هایی مثل کافه خوندنی و … از چه راهی بدست میاد؟
    مدیران این سایت ها از چه راهی درآمد کسب میکنند
    با تشکر

شما چه دیدگاهی دارید؟

قوانین

۱- لطفا از دیدگاه‌ها برای تبلیغ مستقیم سایت خود استفاده نکنید.

۲- دیدگاه‌‌هایی که در بخش نامشان، کلمه کلیدی به کار رفته باشد تایید نخواهند شد.

برای اطلاعات بیشتر قوانین کاربری را بخوانید


آخرین نوشته‌های یک ادمین را در ایمیلتان دریافت کنید

عضو لیست ایمیلی ما شوید تا آخرین نوشته‌های یک ادمین برایتان ایمیل شود