۶ راه افزایش ترافیک وبلاگ بدون اینکه گوگل شما را جریمه کند

شاید یکی از بزرگ ترین خواسته های هر بلاگری، افزایش ترافیک وبلاگ اش باشد و یکی از بزرگ ترین سوالات در این مورد هم این است که چطور بدون بک لینک های اشتباه که باعث می شوند گوگل وبلاگ را جریمه کند، ترافیک وبلاگ را افزایش داد. برای پاسخ به این سوال ابتدا باید به خوبی با مفهوم « ترافیک » و همین طور « بک لینک » آشنا شد. ترافیک بیانگر تعداد افرادی است که به وبلاگ شما سر می زنند و مطالب شما را می خوانند که هرچه بیشتر باشد، بهتر است. از سوی دیگر بک لینک یعنی لینکی از یک سایت یا وبلاگ دیگر به سایت یا وبلاگ شما. یک بک لینک می تواند به صفحه اصلی وبلاگ تان، یکی از مطالب و یا هر صفحه دیگری از وبلاگ شما ارجاع داده شود.

Traffic

در این میان برای افزایش ترافیک راه های میانبری هم وجود دارد که ممکن است در کوتاه مدت جالب و جذاب به نظر برسند ولی در بلند مدت نتیجه معکوس خواهد داشت و در صورت استفاده از این میانبرها، وبلاگ شما توسط گوگل جریمه خواهد شد که در نتیجه ترافیک باد آورده خود را به سرعت از دست خواهید داد. بنابراین بهتر است به جای استفاده از این میانبرهای خطرناک، راه های طولانی تر ولی صحیح را برای افزایش ترافیک به کار بگیرید تا جریمه هم نشوید. ۶ راهی که در ادامه ذکر می شوند هم برای کسانی که به تازگی وبلاگ خود را راه انداخته اند مفید است و هم برای کسانی که سال ها پیش وبلاگ خود را به وجود آورده اند و به نوشتن پرداخته اند.

۱- متحوایی بنویسید که خوانده شوند و به آنها لینک داده شود

قبل از هر کاری برای افزایش ترافیک باید مطمئن شوید که محتوای شما مفید و جالب باشد به طوری که بازدیدکنندگان از خواندن آن مطالب لذت ببرند و دوست داشته باشند که به آن مطالب لینک بدهند. برای اینکه محتوایی مورد توجه قرار بگیرد معمولا باید هم مفید و هم جالب باشند، خوب نوشته شده باشند و به شکلی باشند که به راحتی قابل خواندن باشند و خواننده خیلی راحت مطلب را متوجه شود. اگر می خواهید مطلب خوبی بنویسید ولی ایده ای ندارید توصیه می کنم مقاله « ۵ ایده برای مطلب بعدی وبلاگتان » را بخوانید.

هر زمان که بازدیدکنندگان وبلاگ شما، بدون اینکه خودتان از آنها بخواهید به مطالب شما لینک دادند به این معنی است که شما در مسیر درستی قرار دارید. این لینک ها از آنجایی که کاملا طبیعی و بدون هیچ گونه راه میانبری به وجود آمده اند، از نظر گوگل بسیار باارزش محسوب می شوند. البته گاهی می توانید از چند نفر از دوستان خود بخواهید به مطالب شما لینک بدهند ولی به خاطر داشته باشید که اولا این کار را خیلی به ندرت انجام دهید و دوما فقط برای بهترین مطالب خود چنین کاری کنید تا ارزش آن را داشته باشد.

۲- از شبکه های اجتماعی بهره مند شوید

اگر در فیسبوک یا توییتر اکانت دارید از آنها به سود وبلاگ خود استفاده کنید. نکته مهم در این مورد این است که لازم نیست از همه شبکه های اجتماعی برای پیشبرد اهداف خود استفاده کنید، همان فیسبوک و توییتر با توجه به تعداد زیاد کاربران فارسی زبان شان برای کار شما کافی هستند.

به کمک شبکه های اجتماعی شما نه تنها ترافیک زیادی از این طریق به دست می آورید، بلکه می توانید با مخاطبان خود نیز در این شبکه ها ارتباط ساده تری برقرار کنید و نظرات و پیشنهادات آنها در مورد وبلاگ خود را مدنظر قرار داده و پاسخ دهید. علاوه بر این موارد این فرصت را پیدا می کنید که با بلاگر های برتر نیز آشنا شوید و موقعیت های بهتری پیش روی خود بیابید.

۳- در وبلاگ های دیگر کامنت بگذارید

در روزها و حتی ماه های آغازین وبلاگ نویسی، نظر دادن یا همان کامنت دادن در وبلاگ ها و وبسایت های دیگر به خصوص وبسایت های معروف و معتبر راه بسیار خوبی برای افزایش ترافیک وبلاگ خود محسوب می شود. ممکن است از یک کامنت چند بازدیدکننده جدید به دست بیاورید، بنابراین اگر کامنت گذاشتن را جدی بگیرید و به طور مثال هر روز ۵ کامنت در وبسایت های دیگر منتشر کنید خیلی زود می توانید بازدیدکنندگان زیادی را به سوی وبلاگ خود بیاورید.

البته کامنت گذاشتن چندان هم ساده نیست. باید سعی کنید کامنتی که می گذارید ارزشمند باشد و به موضوع مورد بحث کاملا مرتبط باشد. کامنت های سطحی و کوتاه معمولا نتیجه معکوس خواهند داشت و به ضرر شما و وبلاگ شما تمام می شوند. ضمنا در زمان کامنت گذاشتن همیشه اطلاعات واقعی خود از جمله نام و ایمیل خودتان را استفاده کنید. بهتر است گاهی هم به سوالات پرسیده شده در دیگر کامنت ها هم پاسخ دهید. این کار باعث می شود شما به عنوان یک بازدیدکننده مفید در آن سایت شناخته شوید که این برای افزایش ترافیک از طریق کامنت واقعا مهم و تاثیر گذار است.

۴- در لینک دادن به وبلاگ های دیگر خسیس نباشید

هر چند مدت یکبار به وبلاگ های دیگر لینک می دهید؟ اگر پاسخ شما به این سوال « به ندرت » و یا بدتر از آن « هرگز » است، بنابراین دلیلی هم وجود ندارد که وبلاگ های دیگر نیز به وبلاگ شما لینک بدهند. اگر در لینک دادن به وبلاگ های دیگر خسیس نباشید، بعد از مدتی خواهید دید که وبلاگ های دیگر لینک های شما را جبران خواهند کرد.

این تبادل لینک بین دو وبلاگ برای هر دو طرف بسیار سودمند است و قطعا لینک های شما به وبلاگ های دیگر بی پاسخ نخواهند ماند. یک نکته دیگر اینکه اگر بلاگری به طور مهمان برای وبلاگ شما مطلب نوشت حتما به وبلاگ آن بلاگر لینک بدهید. اگر بلاگر های مهمان چنین رفتاری را از شما ببینند حتما در وبلاگ خود نیز به وبلاگ شما لینک می دهند.

۵- امضای ایمیل را فراموش نکنید

اغلب امضای ایمیل خیلی جدی گرفته نمی شود در حالی که برای افزایش ترافیک وبلاگ، امضای ایمیل خیلی مهم است. شما در طول روز یا حداقل هفته حتما به افرادی ایمیل می فرستید که با شما و وبلاگ تان آشنایی کاملی ندارند. می توانید با گذاشتن یک لینک به وبلاگ تان و اضافه کردن یک خط توضیح کوتاه در مورد وبلاگ در امضای ایمیل خود، کمک زیادی به ترافیک وبلاگ تان بکنید. اگر در انجمن یا فرومی هم عضو هستید اگر مدیران انجمن اجازه دادند حتما در بخش امضا، به وبلاگ خود لینک دهید.

۶- برای وبلاگ ها و وبسایت های دیگر مطلب مهمان بنویسید

نوشتن مطالب مهمان یکی از بهترین راه ها برای افزایش ترافیک وبلاگ تان است. مطالب مهمان، نوشته های شما را به مخاطبان جدید و معمولا بیشتری معرفی می کند که در پایان مطلب مهمان نیز می توانید به وبلاگ خودتان لینک بدهید.

این لینک در مقالات مهمان نه تنها بازدیدکنندگان شما را زیادتر می کند بلکه خود لینک در یک وبلاگ دیگر نیز از نظر گوگل یک امتیاز به حساب می آید و باعث می شود امتیاز وبلاگ تان در موتورهای جست و جو افزایش یابد. اما نکته ای که باید همیشه در نوشتن مطالب مهمان در نظر داشته باشید این است که وبلاگ ها و وبسایت هایی را برای نوشتن مطلب مهمان انتخاب کنید که ارزشمند باشند. اگر می خواهید بهترین سایت برای نوشتن مطلب مهمان خود را پیدا کنید می توانید مقاله « چگونه بهترین سایت را برای نوشتن پست مهمان بیابیم » را مطالعه کنید.

این نوشته را به اشتراک بگذارید:

من بهراد جاود هستم، یک وبلاگ نویس و تولید کننده محتوا. از سال ۸۹ که فعالیتم را به عنوان یک وبلاگ نویس شروع کردم با وبلاگ‌های زیادی همکاری داشته‌ام و تجربیات و اطلاعات زیادی در این دوران در زمینه وبلاگ نویسی و تولید محتوا کسب کردم. اکنون سعی دارم شما را هم با لذت وبلاگ‌نویسی آشنا کنم تا شاید شما هم بتوانید وبلاگ‌نویس درون خود را بشناسید و در این حرفه پیشرفت کنید.

۵۷ دیدگاه

  1. امیر گفت:

    باتشکر فراوران از راهنمایی های شما دوستان عزیز مطلابتون خیلی مفید و پر محتوا بود

  2. سینا گفت:

    الان مورد سوم رو اجرا کردم

  3. علیرضا گفت:

    نه تنها این مطلب بلکه اکثر مطالب ۱ ادمین نه فقط برای وبلاگ ها بلکه برای سایت ها هم مفید است. من معمولا برای بهبود کیفیت سایتم از توصیه های یک ادمین استفاده میکنم

  4. بهزاد گفت:

    سلام
    ممنون از مطلب بسیار خوبتون
    یک سوال داشتم ، آیا گوگل پاپ آپ را هم جریمه میکند؟

    • تا جایی که می دانم گوگل وب سایت هایی که از پاپ آپ استفاده می کنند را جریمه نمی کند ولی پاپ آپ چندان هم از طرف گوگل مورد رضایت قرار نمی گیرد. بستگی دارد که چقدر از پاپ آپ استفاده می کنید. تا زمانی که پاپ آپ ها بازدیدکنندگان وبسایت را خسته نکند نمی توان گفت پاپ آپ مشکلی جدی ایجاد می کند اما وقتی طوری شد که بازدیدکنندگان خودشان به خاطر پاپ آپ ها از بازدید از وب سایت دست بکشند آن زمان است که نشان می دهد که پاپ آپ ها روی تعداد بازدیدکنندگان و امتیاز وبلاگ یا وبسایت اثر منفی گذاشته.

    • milad گفت:

      جریمه نمی کنه ولی تاثیر منفی روی سئو سایت توی گوگل داره

  5. محمد گفت:

    ممنون :)
    استفاده کردم :X

  6. داریوش گفت:

    سپاس از مطلب خوبتون. موفق باشید

  7. amir گفت:

    با اجازه مورد سوم رو زدیم دی:
    تشکر

  8. مهرزاد گفت:

    پست خوبي بود ممنون.
    مي خواستم بدونم براي سرچ انجين گوگل تعداد مطلب پست شده مهم تره يا كيفيت مطالبي كه پست مي كنيم . اگه كيفيت مطالبمون زياد باشه ولي روزانه دوتا باشه چند ماه طول ميكشه تا آي پي هايي از طرف گوگل داشته باشيم . باتشكر !

    • در کل کیفیت مطالب به مراتب از کمیت مهم تر هست. مطالب باید از نظر محتوا، کلمات کلیدی، تازگی و به روز بودن غنی باشند و مطالبی باشند که از همه مهم تر برای بازدیدکننده مورد قبول باشند. کمیت مطالب درجه اهمیت کمتری دارد. اگر مطالب زیاد باشند ولی ارزشی از لحاظ محتوا و SEO نداشته باشند نتیجه خوبی نخواهید گرفت اما اگر مطالب از لحاظ کیفی پربار باشند حتی اگر تعدادشان کمتر باشد ولی تاثیرشان به مراتب بیشتر است.

  9. بسیار مفید و آموزنده بود :)

  10. نواندیش گفت:

    برای افزایش بازدید باید با برنامه منظم عمل کنیم و بر روی ترکیبی از کارها باید تمرکز کنیم.اما به تجربه به این نکته ایمان دارم که به روز رسانی در فاصله‌های زمانی کوتاه همراه با کامنت دادن در سایتها و وبلاگهای پربازدید برای افزایش ترافیک ورودی موثر است.

  11. Navid گفت:

    بسیار خوب و عالی بود…

  12. ممنون مطلب مفیدی بود . به نظر شما من که مدیر سایت های تفریحی هستم میتونم بر ارساس قوانین سئو کارم رو پیش ببرم چون آخرش هم باید کپی کنی

    با تشکر

    • وبسایت از هر نوعی که باشد کپی کردن مطالب از وبسایت های دیگر می تواند نتایج بسیار منفی داشته باشد چون علاوه بر اینکه خلاف قوانین تولید محتوا هست، موتورهای جست و جو از جمله گوگل هم سایت شما را از نتایج خود حذف می کنند. بنابراین در حد امکان از کپی کردن محتوا باید خودداری کرد.

  13. محمد جواد پاپی گفت:

    سلام و خسته نباشید.
    ممنون از زحمتی که برای نوشتن این پست کشیدید.
    اما این نکات دیگه واقعا خیلی تکراری شدن و روزانه بار ها و بار ها در سایت های متفاوت با عنوان های متفاوت نوشته میشن که دیگه کم کم دارن جذابیت خودشون رو از بین میبرن…

  14. سیامک گفت:

    سلام
    نکات خیلی خوبی هستن
    البته در مورد بک لینک و تبادل لینک به نظرم نباید با هر وبلاگی تبادل لینک کرد بهتره با وبلاگهایی تبادل لینک کرد که از لحاظ ترافیک و الکسا باهم یا بهتر باشه…………….

  15. سلام
    از مطالب مفيد شما متشكرم
    از اينكه براي انتقال دانسته هايتان وقت مي گذاريد نيز متشكرم
    موفق باشيد

  16. پوریا گفت:

    یه سوال دارم٬ چطور میشه وبلاگی رو که یک دامنه به آدرسش وصل کرده شناسایی کرد٬ بعنی وبلاگ رو از سایت تشخیص داد؟ و از کجا میشه فهمید سیستم مدیریت مجتوای سایت چیست؟ برای مثال سایت ۱admin

    • پوریای عزیز وبلاگ یک نمونه کوچک تر و جزئی تر از یک وبسایت هست که یا می تواند توسط یک شخص یا توسط چندین شخص در مورد موضوعی خاص متحوای خاصی تولید کند. حالا یک وبلاگ می تواند از یک دامنه اختصاصی استفاده کند یا اینکه دامنه ای رایگان داشته باشد مثل wordpress.com. اما وبسایت مفهوم جامع تری دارد که در واقع می تواند مجموعه ای از چندین بلاگ در نظر گرفته شود. مثلا گوگل و یاهو نمونه هایی از وب سایت ها هستند.
      در مورد سیستم مدیریت محتوای وبسایت ها نیز راه واحدی وجود ندارد. معمولا در فوتر یا بخش دیگری از صفحه اصلی ذکر می شود که از چه سیستم مدیریت محتوایی استفاده شده یا حداقل لینک گروه طراح سایت ارائه می شود که در این صورت می توانید از گروه طراح سوال کنید. یا اینکه می توانید در سورس کد سایت جواب سوال خود را پیدا کنید و یا از عکس favicon سایت در مرورگر خود استفاده کنید که معمولا اطلاعاتی در این مورد به شما می دهد. گاهی هم ممکن است یک سایت از سیستم سفارشی استفاده کرده باشد و یا حتی خودش آن را طراحی کرده باشد که در این صورت راهی جز پرسیدن از خود مسئولان سایت باقی نمی ماند.

  17. amir گفت:

    با سلام
    مطلب خوبی بود ، ممنون بابت اشتراک …
    موفق باشید

  18. فیلم گفت:

    مثل همیشه مفید.

  19. گرافیکی گفت:

    شبکه های اجتماعی و گذاشتن دیدگاه تا حالا بیشترین بازده رو برای من داشته

  20. لرد پیکس گفت:

    خیلی ممنون مطلب جامع ومفیدی بود

  21. محمد گفت:

    بسیار عالی…

    گزینه ۳ رو همینجا اعمال کردم :)

  22. موارد خوبی بود ممنون از مقاله تون باز هم از این مقالات بذارید مرسی

  23. یاس٩٨ گفت:

    م و خسته نباشید از مطالب خوبتون
    بعد مطالعه این مطلب یک سوال برام پیش اومد
    من مثلا یک مطلبی داخل سایتم نوشتمم
    بازدید کنندگان مطالب منو داخل سایت خوشون قرار میدن بدون ذکر منبع
    گوگل متوجه اسپم بودن پست اون دسته میشه
    خوب در مقابل برای من مفید هستش که از مطالب من کپی میکنن یا نه
    حتی بدون ذکر منبع اگه باشه

    • اگر مطالب شما بدون لینک به منبع و ذکر نام نویسنده توی سایت دیگری گذاشته بشه در واقع مطلب شما کپی شده و این اصلا خوب نیست و باید به افرادی که این کار رو کردن اخطار بدید که حقوق شما رو زیر پا گذاشتن. اما اگر با ذکر نام و لینک منبع باشه مسلما برای وبلاگ شما مفید است.

  24. میثم گفت:

    سلام….
    ممنون اکثر نوشته هاتون رو تا حالا خوندم….و فعلا مختصرشو یاداشت میکنم……
    ولی یه سوال مهم همیشه برام باقی میمونه…اینکه سئو کار ها همیشه کپی نکنید…..اگه اینطوری هست چرا بعضی سایت ها که همشون کپی هستند رتبه هایی خیلی بالایی دارنند…..نمونه بارزش سایت ****…که تمام مطالبش بدون استثاء کپی هستند….ولی پیگ رنک گوگل ۳ هست ولی تو اکثر جستجوهای مربوط به خودش اول…..
    تازه تو پایین پست هاش کلمات کلیدی هم نداره….

    • میثم جان لطفا توی کامنت ها از وبلاگ ها و وبسایت های دیگه اگر به صورت مستقیم انتقاد می کنید ازشون اسم نبرید چون ما نمی تونیم اسمشون رو به این شکل منتشر کنیم. در مورد مطالب کپی هم ممکنه برای مدتی نتیجه داشته باشه و به موفقیت کوتاه مدت برسه ولی گوگل دست آخر متوجه این کپی ها میشه و اون وبلاگ رو جریمه می کنه. ضمن اینکه نوسیندگان اصلی مطالبی که کپی شدن هم به طور قانونی این حق رو دارن تا از وبلاگی که آثارشون رو کپی کرده شکایت کنن

  25. میثم گفت:

    بنظرم اختصاصی نویسی در کل خیلی خوبه و مطمنا تو سئو خیلی موثر….ولی بیشتر کاربردش تو مطالب خاصی مثل ای تی-خبرگذاری-و…هست…..

  26. میثم گفت:

    ممنون….چشم مستقیم نام نمیبرم….ولی همون سایتی که نام بردم کپی کردناش…از کل سطح اینترنت و البته با ذکر منبع هست….نمودار الکسا که بررسی میکردم…طبق یه شیب مناسب رو به بالا از ۲ سال پیش حرکت کرده و همینجور داره پیش میره…..
    اما به هر حال گذشته از اینا اگه تو سایت مثلا تعداد مطالب اختصاصی و کپی تقریبا اندازه هم باشه…بازم کپی کار حساب میشی از طرف گوگل.

  27. سلام، خسته نباشید. ممنون به خاطر مطالب مفیدتون. می خواستم ببینم ip بازدید با ارجاع بهتره یا بدون ارجاع؟؟ من از سیستم پاپ آپ برای افزایش رنک سایتم استفاده می کنم. نمیدونم برای سیستم پاپ آپ لینک داخل سرچ گوگل بزارم که بعد ریدایرکت شدن از گوگل وارد سایت من بشه یا لینک مستقیم. به نظر شما کدوم لینک بهتره:

    http://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0CCcQFjAA&url=http%3A%2F%2Fstei.ir%2F&ei=gHJ7U_qoHoHX0QW_5oDgDA&usg=AFQjCNFaIoNa_9mMCFuzzUrZ4eM69UfpUQ&bvm=bv.67229260,d.d2k

    یا

    http://www.stei.ir

    ??

  28. با تشکر از راهنمایی های سودمندتان.

  29. سلام
    من یک سوال دارم
    ما باید با همه تبادل لینک کنیم یا فقط با کسانی که امار بالا و خوب دارند تبادل لینک کنیم

  30. محمد گفت:

    واقعا ازتون ممنونم خیلی کمکم کردش مخصوصا اولی چون من معمولا پستهایی میزاشتم که بهش لینک نمیدادند!
    واقعا به خاطر این سایت خوب بهتون تبریک میگم!

  31. پوریا گفت:

    سایت های تبادل ترافیک از نظر سئو مضرند یا تاثیر مثبت دارند؟

  32. محمد گفت:

    تشکر از مطالب خوبتون
    رفته رفته دارم مطالعه و استفاده می کنم
    تشکر

  33. بک لینک مناسبه از دید شما ؟

  34. ادریس گفت:

    با تشکر از مطالب خوب و قابل استفاده شما دوست عزیز

  35. ماهان گفت:

    مطلب مفیدی بود، آقای جاود سوالی که دارم اینه فایل امضایی که نیاز به لاگین شدن داره و تا لاگین نشیم چیزی نمایش داده نمیشه گوگل چطوری متوجه اش میشه ؟

  36. رحمت گفت:

    مطالبی مختصر و یکجا و مفید که مدت زیادی در موردشون تو گوگل تک میگشتم ممنون

  37. مرتضی گفت:

    مثل همیشه عالی… من مورد سوم رو امتحان کردم و رضایت بخش بود

  38. فرهاد گفت:

    مقاله خوب و تکراری بود.

    تا الان چندین مقاله به این شکل خواندم. نمی گم کپه یا … ولی اصل محتوا همینه.

    شیوه های جدیدی هم هست.

    موفق باشید.

  39. مطالب خیلی عالی بود و بی نظیر بود

  40. هونام گفت:

    با سلام
    دوست عزیز
    مطالب سایتتان بسیار کاربردی و خوب بودند. با اینکه بیشتر این مباحث در سایت های دیگر هم هست . تفاوت شما با آنها در ن بیان بصورت خرد بود.
    تشکر میکنم از زحمات شما
    موفق باشید

  41. حمید گفت:

    عالی بود عالی

  42. علی گفت:

    مطالب و وقتی که میگذارید قابل تحسین است.

  43. سلام
    ممنون ، مطالب بسیار مفید بودند.

  44. ممنون، مقاله مفیدی بود

  45. سلام خسته نباشید.
    واقعا نکات مهم هوشمندانه ای رو در این پست گفتید!
    خیلی طرز فکرم رو عوض کرد و باعث شد دید وسیعی داشته باشم…
    به کارتون ادامه بدید چون واقعا ما نیاز داریم
    به امید موفقیت روز افزون برای شما!

شما چه دیدگاهی دارید؟

قوانین

۱- لطفا از دیدگاه‌ها برای تبلیغ مستقیم سایت خود استفاده نکنید.

۲- دیدگاه‌‌هایی که در بخش نامشان، کلمه کلیدی به کار رفته باشد تایید نخواهند شد.

برای اطلاعات بیشتر قوانین کاربری را بخوانید


آخرین نوشته‌های یک ادمین را در ایمیلتان دریافت کنید

عضو لیست ایمیلی ما شوید تا آخرین نوشته‌های یک ادمین برایتان ایمیل شود