وبلاگ‌نویسی را آغاز کنیم (قسمت اول)

 این مطلب دومین قسمت از سلسه آموزش های پایه برای شروع وبلاگنویسی است. اگرهنوز قسمت اول مقدمه ای بر وبلاگ نویسی را نخواندید٬ از این لینک بخوانید.

blogging

در قسمت اول در مورد کسب اطلاعات پایه در مورد وبلاگنویسی با استفاده از مقالات و آموزش ها، انتخاب موضوع و همچنین انتخاب سرویس مورد نظر برای شروع کار صحبت کردیم. اما هر یک از این عناوین می تواند به صورت گسترده مورد بحث قرار گیرد تا بتوان شناخت بیشتر و بهتری نسبت به هریک از این موضوعات پیدا کرد. اما به علت اینکه می خواهیم این سری مطالب خسته کننده نباشد به صورت کوتاه و فهرست وار هریک را توضیح می دهیم. تا در فرصتی بهتر به جزییات بپردازیم.

در این مطلب قصد داریم تا نگاهی کلی به چرایی ساخت وبلاگ بیاندازیم. زیرا بیشتر افراد از خود این سوال را می پرسند که اصلا چه نیازی به ساخت وبلاگ داریم؟! ابتدا باید گفت ضرورتی برای ساخت وبلاگ وجود ندارد اما کسانی که علاقه به این کار دارند باید بدانند چند نکته برای داشتن یک وبلاگ و نوشتن در آن وجود خواهد داشت:

  • انتشار تجربیات در فضای بی انتهای وب
  • اشتراک تجربیات شخصی در مورد موضوعات مختلف
  • ایجاد یک حلقه ی گسترده در تعامل با دیگران
  • کسب تجربه

گزینه های بالا تماما در یک راستا و مکمل یکدیگرند زیرا نقطه ی اشتراک و اتکای آنان نوشتن است. شما بدون محدودیت می توانید تجربیات خود را در سطح وسیعی بسط (گسترش) دهید. این کار علاوه بر ورود در فضای مجازی و شناخت آن باعث صرفه جویی در وقت و دسترسی همیشگی به منبع عظیمی به نام کاربران خواهد بود. زیرا در فضای مجازی نسبت به دنیای حقیقی طیف وسیعی از کاربران وجود دارند که متقاعد کردن آنان به علت وجود تفکرات مختلف و یا نزدیک به شما راحت تر از دنیای حقیقی می باشد.

بروز کردن اطلاعات

شاید در ابتدای وبلاگنویسی در هر زمینه ای این سوال پیش بیاید که نداشتن اطلاعات زیاد چه تاثیری بر وبلاگنویسی می گذارد؟ جواب این سوال بسیار ساده است. بیشتر افراد از نداشتن اطلاعات در مورد موضوعات نوشتاری وبلاگ خود دچار مشکل می شوند. اما باید گفت وبلاگ نویسی به صورت خودکار باعث افزایش اطلاعات شما خواهد شد. زیرا به صورت ناخودآگاه برای دریافت اطلاعات بیشتر مطالعات خود را در زمینه ی مورد نظر افزایش خواهید داد و این یعنی افزایش و بروزرسانی اطلاعات که در دراز مدت تاثیر بسزایی در نوع نوشتن، انتخاب موضوعات مختلف، پیدا کردن پاسخ برای سوالات خود و دیگران و… دارد.

کسب تجربه

وجود کاربران و نقش آنان در بالا بردن سطح تجربیات همیشه به نفع نویسنده خواهد بود. زیرا تعاملی بودن یک مطلب، نوشته یا موضوع باعث می شود نظرات مختلفی را در مورد دیدگاه خود جذب کرده تا به جزییات بپردازید و یا از دیدگاه خود به علت متقاعد شدن عقب نشینی کنید همین امر سبب کسب تجربه می شود!

استفاده دیگران از تجربیات شما

کسب تجربه با توجه به عنوان قبلی و مهارت انتشار و اشتراک این تجربه با دیگران شروع ایجاد یک حلقه ی وسیع را با استفاده از کاربران رقم می زند. شاید به نظر شما و یا برخی ممکن است تجربیات شما پیش پا افتاده و ابتدایی باشد اما این را همیشه به خاطر بسپارید که همین تجربیات پیش پا افتاده شروعی برای یک کاربر تازه وارد خواهد بود.

استفاده ی ابزاری

اگر فضای مجازی را به عنوان یک بستر در نظر بگیریم وبلاگنویسی به مانند یک ابزار خواهد بود. حال می توان از این ابزار به غیر از انتشار دیدگاه خود استفاده های دیگری را نیز ببرید. ممکن است از دید شخص نیازی یه غیر از نوشتن در وبلاگ خود را احساس نکند ولی فردی دیگر در کنار نوشتن استفاده های دیگری را از وبلاگ خود می برد. این استفاده ها با توجه به نیاز افراد درجه بندی می شوند. شما نیز می توانید در این مورد نیازسنجی کنید.

فکر می کنم این چند گزینه شروع خوبی برای در نظر گرفتن چرایی داشتن وبلاگ و وبلاگ نویسی بوده باشد. در مطالب بعدی با زوایای دیگر وبلاگنویسی آشنا خواهیم شد.

این نوشته را به اشتراک بگذارید:

سعی می کنم تا حد معقول از تجربیات دیگران استفاده کنم. حد معقول یعنی نکات مثبت هر تجربه؛ که باعث پیشرفت می شود. اگر با تمام وجود تلاش می کنید، هیچوقت به خود این تفکر را راه ندهید که پیشرفت نخواهید کرد. چون پیشرفت پله پله رخ می دهد و باید صبر داشت...

۱۲ دیدگاه

  1. سئو گفت:

    سپاس از شما
    مطلب بسیار خوبی در زمینه وبلاگ نویسی بود.

  2. sharjan گفت:

    مفید بود. ممنون

  3. مجید گفت:

    طراحی ساده و خوشایندی داره سایتتون.ممنون

  4. احمد گفت:

    خوب میریم ف*س ب*ک میسازیم حالا چه احتیاجی به وبلاگ
    ثانیا چه احتیاجی به وبلاگ

  5. حسین گفت:

    وبلاگ نویسی می تونه تمرینی برای نوشتن باشه و من دیدم وبلاگنویسانی رو که رمان نویس شدند!

  6. متين گفت:

    ممنون از مطلب مفيد** وبلاگ ساختن و داشتن راحته ولي بالا آوردن و داشتن بازديد كننده خوب سخته

  7. مثل بقيه مطالبتون مفيد و ارزنده

  8. رها گفت:

    سلام اقای فاطمی خسته نباشید سایت خوب و مفیدی دارین من میخوام چند تا وبلاگ خوب بسازم که بتونم از طریق اونها درامد کسب کنم حالا چه شرکتهای خارجی چه ایرانی میخوام راهنماییم کنین که چه موضوعاتی پر بیننده تر هست و مطالبم رو چطور واز کجا میتونم فراهم کنم که قابل قبول باشه میشه لطف کنین و بهم کمک کنین لطفا به ایمیلم بفرستین ممنون

  9. […] وبلاگ‌نویسی را آغاز کنیم (قسمت اول) […]

شما چه دیدگاهی دارید؟

قوانین

۱- لطفا از دیدگاه‌ها برای تبلیغ مستقیم سایت خود استفاده نکنید.

۲- دیدگاه‌‌هایی که در بخش نامشان، کلمه کلیدی به کار رفته باشد تایید نخواهند شد.

برای اطلاعات بیشتر قوانین کاربری را بخوانید


آخرین نوشته‌های یک ادمین را در ایمیلتان دریافت کنید

عضو لیست ایمیلی ما شوید تا آخرین نوشته‌های یک ادمین برایتان ایمیل شود