۶ دلیل برای اینکه مقالات مهمان شما پذیرفته نمی‌شوند

هر وبلاگ معتبر و به روزی به مطالب مهمان احتیاج دارد و از مطالب مهمان از طرف نویسنده های دیگر حمایت می کند. نویسندگان یک وبلاگ ممکن است فرصت این را نداشته باشند که هر روز مطالب وبلاگ خود را به روز کنند و به همین خاطر به پذیرفتن مطالب مهمان روی می آورند و نویسنده های مطالب مهمان وارد عمل می شوند. اما در این میان ممکن است برخی از مطالب مهمان مورد قبول واقع نشوند و در وبلاگ مورد نظر منتشر نشوند. حتما دلایلی برای پذیرفته نشدن بعضی از مطالب مهمان وجود دارد که در این مقاله سعی می کنیم این دلایل را شرح دهیم.

Guest_Blogging_Rejected

چرا وبلاگ ها مطالب مهمان را جذب می کنند

پیش از هر چیز بهتر است بدانیم اصلا چرا اکثر وبلاگ های معتبر از مطالب مهمان استقبال می کنند. هر وبلاگ معتبری مسلما اهدافی دارد و سعی می کند در جهت رسیدن به آن اهداف قدم بردارد و مسلما پست های مهمان نیز یکی از قدم های رسیدن به آن اهداف به حساب می آید. در کل می توان گفت وبلاگ ها به ۵ دلیل کلی مطالب مهمان را می پذیرند:

  • تهیه مطالب به روز برای مخاطبان شان
  • ارائه تجربیات جدید از نویسنده های دیگر به مخاطبان وبلاگ شان
  • فرصت دادن به دیگر بلاگرها برای ارائه مطالب آنها
  • به دست آوردن فرصتی مناسب برای کنار گذاشتن نوشتن مطالب و رسیدگی به دیگر کارهای وبلاگ شان
  • جذب ترافیک بیشتر به وبلاگ

حالا اگر مطالب مهمان شما پذیرفته نشوند به چه معنی است؟ بر اساس تجربیات، دلایل قانع کننده ای در این میان وجود دارد که حتما باعث می شود تا مطالب مهمان شما از طرف وبلاگ مورد نظر پذیرفته نشود. اما این دلایل چه هستند؟ مسلما به این خاطر نیست که مدیر یک وبلاگ از قیافه شما خوشش نمی آید یا اینکه با شما سر لج دارد. نه، قطعا اینطور نیست. بلکه به این خاطر است که پست مهمان شما دارای برخی از ویژگی های مورد نیاز نیست. اکنون نگاهی می اندازیم به این ویژگی ها و از شما دعوت می کنیم به این ویژگی ها دقت کنید و سعی کنید در مطالب مهمان خود این ویژگی ها را رعایت کنید. سپس خواهید دید که بعد از این هر بار درخواست انتشار مطالب مهمان برای وبلاگی فرستادید حتما شما را می پذیرند.

عدم رعایت قوانین

هر وبلاگی برای پذیرش مطالب مهمان قوانین خاص خود را دارد به این معنی که به احتمال زیاد قوانین یک وبلاگ برای مطالب مهمان با قوانین یک وبلاگ دیگر متفاوت است. از هر نویسنده مهمانی انتظار می رود تمامی این قوانین را رعایت کند. حتما می پرسید چرا؟ پاسخ این سوال کاملا مشخص است. مدیر یا مدیران وبلاگ کسانی هستند که آن وبلاگ را ایجاد کرده اند و هزینه های راه اندازی آن را پرداخت کرده اند و یک محل مناسب برای مطالب مهمان شما تهیه کرده اند و شما فقط مطالب مهمان خود را در این فضای از پیش آماده شده توسط مدیران آن وبلاگ منتشر می کنید. بنابراین مدیران یک وبلاگ این حق را دارند که برای شما قوانینی را معین کنند و از شما بخواهند تا طبق این قوانین مطالب خود را بنویسید و ارسال کنید تا با اهداف وبلاگ در تضاد نباشد.

پس اگر شما قبل از ارسال مطالب مهمان خود، این قوانین را به دقت نخوانید و با خط مشی آن وبلاگ برای پذیرش مطالب مهمان آشنا نشوید و بی توجه به آن قوانین مطلب مهمان خود را نوشته و برای آن وبلاگ منتشر کنید، احتمال آن زیاد است که مدیران وبلاگ مطلب مهمان شما را قبول نکنند. بنابراین سعی کنید همیشه قبل از ارسال مطالب خود، قوانین وبلاگ مورد نظر خود در مورد پذیرش مقالات مهمان را بخوانید و سپس مطالب خود را ارسال کنید.

محتوای ضعیف

همیشه به یاد داشته باشید که یک وبلاگ معتبر که مطالب مهمان می پذیرد، به خاطر محتوای با کیفیت خود در بین مخاطبان خود به حدی از محبوبیت و اعتبار رسیده است و مخاطبان آن وبلاگ به خاطر محتوای با کیفیت به طور مداوم به آن وبلاگ سر می زنند. پس دلیلی وجود ندارد که مدیر یکی از همین وبلاگ ها بخواهد هر مطلب مهمانی را که دریافت کرد بدون دقت به کیفیت، آن مطلب را در وبلاگ خود منتشر کند. او می داند که حتی اگر یک هفته وبلاگ خود را به روز نکند بهتر از این است که مطالب کم کیفیت در وبلاگش منتشر کند.

از این رو همیشه باید سعی کنید برای نوشتن مطالب مهمان زمان بیشتری صرف کنید و با دقت بیشتری آن را بنویسید. برای نوشتن مطلب مهمان باید در مورد موضوع مقاله به اندازه کافی اطلاعات داشته باشید و در آن مورد تحقیق کرده باشید. پس از نوشتن مطلب نیز بررسی کنید که هیچ نوع غلط املایی یا انشایی نداشته باشد. اگر همه موارد را برای نوشتن یک مطلب با کیفیت در نظر بگیرید، مدیر یک وبلاگ معتبر نیز از مطالب با کیفیت شما استقبال خواهد کرد.

محتوای تکراری

هیج جیز برای یک بلاگر خجالت آورتر از این نیست که متوجه شود مطلبی را که اخیرا به عنوان مقاله مهمان در وبلاگ خود منتشر کرده قبلا در جای دیگری نیز منتشر شده و در واقع مطلب تکراری است. برخی از بلاگر ها فکر می کنند خیلی باهوش هستند و مطالب تکراری را به عنوان مقالات مهمان به وبلاگ های دیگر ارسال می کنند. این کار نه تنها فایده ای ندارد بلکه ضررهای بیشماری هم در پی دارد، از همه بیشتر برای کسی که محتوای تکراری را ارسال کرده. گوگل به هیچ وجه محتوای تکراری را دوست ندارد، وب مستر ها و مدیران وبلاگ ها و حتی خود مخاطبان یک وبلاگ نیز از مطالب تکراری خوششان نمی آید. پس هیچ وقت محتوای تکراری تولید نکنید.

محتوای نامرتبط با موضوع وبلاگ

هر وبلاگی در یک یا چند زمینه محدود به تولید محتوا می پردازد و سعی می کنید محتوای خود را فقط در همان موضوعات تهیه کند. اینکه چرا موضوعات وبلاگ محدود است و یا اینکه این موضوعات چگونه انتخاب می شوند مهم نیست، مهم ان است که اگر مطلب مهمان می نویسید سعی کنید موضوع آن مطلب با موضوعات تحت پوشش وبلاگ مورد نظرتان همخوانی داشته باشد. در صورتی که به این موضوع توجه نکنید چندان دور از انتظار نیست که مطلب شما برای انتشار در آن وبلاگ قبول نشود.

لینک های غیر قابل قبول

یکی از اهداف اصلی نوشتن مقالات مهمان این است که شما بتوانید در پایان آن مطلب به وبلاگ خود لینک بدهید تا ترافیک وبلاگ خود را نیز افزایش دهید. این موضوع برای وبلاگ های پذیرنده مطالب مهمان قابل قبول است. اما ممکن است در خلال مطلب مهمان خود به وب سایت یا وبلاگ دیگری لینک داده باشید که زیاد مورد پسند مدیر آن وبلاگ نباشد و با اهداف وبلاگ پذیرنده در تضاد باشد. معمولا اگر در درج لینک محدودیتی وجود داشته باشد، در بخش قوانین ارسال مطلب مهمان ذکر می شود. اگر مدیر وبلاگ با یک لینک غیر قابل قبول در مطلب مهمان شما رو به رو بشود، یا لینک را حذف می کند و یا اینکه به طور کل مطلب شما را قبول نمی کند. پس به لینک هایتان هم دقت کنید.

نتیجه گیری

البته موارد دیگری هم وجود دارند که باعث می شوند مطالب مهمان پذیرفته نشوند، ولی مواردی که در بالا ذکر شد از معمول ترین آنها بود که اغلب هم به آنها توجه نمی شود. سعی کنید همیشه در نوشتن مقالات مهمان به مواردی که ذکر شد دقت کنید.

اگر شما هم موارد دیگری در این زمینه به ذهن تان می رسد، می توانید آن را در بخش کامنت ها با ما به اشتراک بگذارید.

این نوشته را به اشتراک بگذارید:

من بهراد جاود هستم، یک وبلاگ نویس و تولید کننده محتوا. از سال ۸۹ که فعالیتم را به عنوان یک وبلاگ نویس شروع کردم با وبلاگ‌های زیادی همکاری داشته‌ام و تجربیات و اطلاعات زیادی در این دوران در زمینه وبلاگ نویسی و تولید محتوا کسب کردم. اکنون سعی دارم شما را هم با لذت وبلاگ‌نویسی آشنا کنم تا شاید شما هم بتوانید وبلاگ‌نویس درون خود را بشناسید و در این حرفه پیشرفت کنید.

یک دیدگاه

  1. امین گفت:

    در این زمینه خیلی فعالیت دارم خدا رو شکر نتیجش رو هم گرفتم .
    به نظر من راه مناسبی برای کسب بازدید کننده هستش !

شما چه دیدگاهی دارید؟

قوانین

۱- لطفا از دیدگاه‌ها برای تبلیغ مستقیم سایت خود استفاده نکنید.

۲- دیدگاه‌‌هایی که در بخش نامشان، کلمه کلیدی به کار رفته باشد تایید نخواهند شد.

برای اطلاعات بیشتر قوانین کاربری را بخوانید


آخرین نوشته‌های یک ادمین را در ایمیلتان دریافت کنید

عضو لیست ایمیلی ما شوید تا آخرین نوشته‌های یک ادمین برایتان ایمیل شود