فرم انتشار دیدگاه جایی است که مخاطبان وبلاگ شما از آن استفاده می کنند تا با شما ارتباط برقرار کنند و نظرات و سوالات خود در مورد وبلاگ تان و مطالب منتشر شده در آن را با شما در میان بگذارند.
هر چه دیدگاه های وبلاگ بیشتر باشد بهتر است. دیدگاه های زیاد نشان دهنده آن است که وبلاگ شما معروف و معتبر است، باعث می شود تا از بازخورد خوانندگان مطالب خود آگاه شوید و کمک می کند تا بازدیدکنندگان وبلاگ خود را به مخاطبان دائمی تبدیل کنید. اما اگر دیدگاه گذاشتن در وبلاگ شما کار سختی باشد چطور؟ بازدیدکنندگان حاضر نخواهند شد در وبلاگ شما دیدگاه خود را منتشر کنند یا حتی دیگر به وبلاگ شما سر نمی زنند.
۵ اشتباه رایج در فرم انتشار دیدگاه وجود دارد که اگر آنها را بدانید و سعی کنید مرتکب آنها نشوید می توانید کاری کنید که بازدیدکنندگان بیشتری به مخاطبان دائمی وبلاگ شما تبدیل شوند:
این یکی از اشتباهاتی است که بسیاری از بلاگرها مرتکب می شوند. آنها با جدیت تمام تلاش می کنند و مطالب خوبی را در وبلاگ خود منتشر می کنند و در شبکه های اجتماعی آنها را به اشتراک می گذارند ولی در نهایت به دیدگاه ها پاسخ نمی دهند!
این سبب می شود که وبلاگ شما جای مناسبی برای بازدیدکنندگان به نظر نرسد. از آنجایی که بازدیدکنندگان تصور می کنند که شما به مخاطبان خود اهمیت نمی دهید کم کم ترافیک وبلاگ شما کاهش می یابد.
به دیدگاه های وبلاگ خود اهمیت بدهید، اگر به آنها پاسخ دهید بازدیدکنندگان بیشتری را به سمت وبلاگ خود جذب می کنید و کم کم آنها مخاطبان دائم وبلاگ شما خواهند شد.
نگاهی به دیدگاه های وبلاگ خود بیاندازید و به آنها پاسخ دهید و این کار را برای خود تبدیل به یک عادت کنید. لازم نیست حتما به تمامی دیدگاه ها پاسخ دهید ولی به دیدگاه هایی که سوالی از شما پرسیده اند یا خودتان فکر می کنید لازم است چیزی را در پاسخ توضیح دهید حتما جواب دهید.
می توانید در یک دیدگاه به چندین دیدگاه پاسخ دهید، هر چند توصیه می شود به هر دیدگاه به طور جداگانه پاسخ دهید حتی اگر پاسخ ها مشابه باشند. این کار نشان می دهد که شما به تک تک دیدگاه ها اهمیت می دهید. ضمنا از این طریق خودتان هم از فرم انتشار دیدگاه وبلاگ خود استفاده می کنید و در عمل با مشکلاتش آشنا می شوید.
هیچ چیز به اندازه یک سیستم کپچا در فرم انتشار دیدگاه نمی تواند برای بازدیدکننده آزاردهنده باشد. اگر از یک سیستم کپچا در فرم انتشار دیدگاه وبلاگ خود استفاده می کنید بد نیست برای یک لحظه خود را جای بازدیدکنندگان خود بگذارید. چرا باید به خودتان زحمت دهید و یک کد کپچای سخت را وارد کنید تا برای مطلبی که شخص دیگری نوشته دیدگاه بنویسید؟
در این موارد عکس العمل اولیه بازدیدکننده این است که آن وبلاگ را ترک خواهد کرد و اعصاب خودش را با نوشتن دیدگاه در آن وبلاگ خورد نخواهد کرد. راه حل این اشتباه هم خیلی ساده است: سیستم کپچا در فرم انتشار دیدگاه وبلاگ خود را غیر فعال کنید.
بسیاری از وبلاگ ها یک گزینه اشتراک هم در انتهای فرم انتشار دیدگاه خود گنجانده اند و به بازدیدکنندگان خود اجازه می دهند تا برای هر دیدگاه جدیدی که برای آن مطلب منتشر شد مشترک شوند. حتی برخی از وبلاگ ها از این فرصت استفاده می کنند و یک گزینه هم برای اشتراک در مطالب جدید وبلاگ در فرم انتشار دیدگاه قرار می دهند.
از پلاگین های مناسب برای فرم انتشار دیدگاه وبلاگ خود استفاده کنید تا این امکان را به فرم اضافه کنید. بهتر است از سیستم های اشتراکی استفاده کنید که چند گزینه داشته باشد و خود بازدیدکننده نوع اشتراک خود را انتخاب کند. به عنوان مثال ممکن است بازدیدکننده نخواهد از تمام کامنت های یک مطلب اطلاع پیدا کند و فقط بخواهد بداند که دیدگاه خودش چه پاسخ هایی دریافت کرده. در این صورت می تواند انتخاب کند که آیا می خواهد برای همه دیدگاه های یک مطلب مشترک شود یا فقط برای پاسخ های دیدگاه خودش.
مدیریت نکردن دیدگاه ها سبب می شود که گاهی برخی از دیدگاه ها نادیده گرفته شوند یا برخی دیگر از دیدگاه ها به اشتباه به بخش اسپم فرستاده شوند. پس به طور منظم دیدگاه های وبلاگ خود را مدیریت کنید و حتما بخش اسپم ها را هم بررسی کنید و مطمئن شوید هیچ دیدگاهی در جای اشتباهی نباشد چون این برای بازدیدکننده خیلی آزاردهنده است که بارها و بارها دیدگاه خود را بنویسد ولی دست آخر در وبلاگ منتشر نشود.
به طور پیشفرض وردپرس فقط به یک لینک در داخل هر دیدگاه اجازه انتشار می دهد، اما اسپمرها از این موضوع سوءاستفاده می کنند و از آن برای ساخت بک لینک استفاده می کنند.
معمولا بازدیدکننده احتیاج ندارد که در دیدگاه خود لینکی قرار دهد، اگر هم احتمالا چنین احتیاجی بود می تواند آن لینک یا لینک ها را به مدیر وبلاگ ایمیل کند. پس در تنظیمات دیدگاه های وبلاگ خود، امکان انتشار لینک در دیدگاه را غیر فعال کنید.در این صورت اگر دیدگاهی هم وجود داشت که در آن لینکی قرار داشت و اسپم نبود می توانید همانطور که در اشتباه قبلی توصیه شد به طور منظم بخش دیدگاه های اسپم وبلاگ خود را بررسی کنید تا دیدگاه های درست و غیر اسپم را منتشر کنید.
این شماره ششم از سری مقالات اشتباهات وبلاگ نویسی بود. در شماره های قبلی از اشتباهات رایج در عنوان نویسی، سایدبار یا نوار کناری، صفحه درباره، صفحه تماس و همین طور اشتباهات رایج بلاگر ها با ایده ها نوشتیم. در این شماره نیز به اشتباهات رایج در فرم انتشار دیدگاه پرداخته شد. آیا تا کنون شما هم این اشتباهات را تجربه کرده اید؟ تجربیات خود را با ما در میان بگذارید.
عضو لیست ایمیلی ما شوید تا آخرین نوشتههای یک ادمین برایتان ایمیل شود
۱۷ دیدگاه
من از کپچا استفاده میکنم . با این حال تعداد زیادی کامنت اسپم دارم . از کپچا استفاده نکنم که وضعیت خیلی بدتر میشه
راه های زیادی برای جلوگیری از کامنت های اسپم هست اما اگر کامنت های اسپم وبلاگتون خیلی زیاد هست می تونید به جای کپچاهای دشوار از یه سیستم ساده تر ولی مشابه کپچا استفاده کنید مثلا سیستم هایی که سوالات ساده ای میپرسن تا از اسپم نبودن کامنت اطمینان حاصل بشه. مثلا سیستم هایی که سوالات ریاضی ساده می پرسن مثل ( ۲ + ۷ = ؟ ).
بسیار مطالب عالی بود . نکات خیلی خوبی را تذکر دادید.
ممنون بهراد جان
مطلب بسیار مفید و خوبی بود. تشکر.
به موارد خوبی اشاره کرده بودید برای تکمیل بحث اگر این گزینه [http://rokesh.ir /how-to-hide-and-special-comments-by-featured-comments-wordpress-plugin/ ] را هم در نظرات رعایت کنیم بازده سایت بالاتر خواهد رفت.
»طلب مفیدی بود
واقعا بعضی از سایتها چنان کد امنیتی میگذارند که انگار باید از هفت خوان رستم رد بشی . همون اول بیخیال بشی بهتره .
یا حق
سلام
خلیلی خوب بود
راستی قبلا درمورد کسب در آمد مطلب گذاشتین یک سوال درهمان مورد دارم اینکه شما گفته بودید که ویبلاگ های شخصی نباید باشد لطفا برایم بیشتر توضیح بدهید
به طور خلاصه منظور این بوده که از وبلاگ شخصی نمیشه کسب درآمد کرد، انواع دیگه وبلاگ ها مثل وبلاگ های خبری یا آموزشی می تونن به مرحله کسب درآمد برسن
سلام
سیستم کپچا هایی که سوالات ریاضی ساده می پرسن مثل ( ۲ + ۷ = ؟ )،رو از کجا پیدا کنم؟
بی زحمت دقیق راهنمایی میکنید.
نمونه کد برای این سیستم برای زبان های مختلف برنامه نویسی وجود داره که می تونید خیلی راحت با یه جست و جو توی اینترنت پیداشون کنید. هر چند دست آخر من توصیه می کنم از هیچ سیستمی مثل این یا هر نوع کپچایی استفاده نشه. برای مقابله با کامنت های اسپم همون پلاگین Akismet وردپرس کفایت می کنه.
مطلب خوبی بود ، ممنون
یه پیشنهاد دیگه هم اینکه امکان مدیریت نظرات رو برای کاربران با سیستم گزارش دیدگاه ها فراهم کنیم …
http://8theme.ir/add-report-inappropriate-comments-system-to-wordpress/
موفق باشید
مثل همیشه عالی و کاربردی بود
من فکر می کنم به جز کپچا، تمام اشتباهات را مرتکب می شوم، البته متاسفانه
ولی باور کنید پاسخ دادن به حتی نصف دیدگاه ها هم به زمان زیادی در هفته نیازمند است، به خصوص که مخاطبان من کودک هستند و هر کدام گاهی چندین کامنت می گذارند:)
ممنون دوست عزیز
سلام
پلاگین مورد استفاده خودتون که جواب نظرات رو ایمیل میکنه چی هست؟
استفاده ار همین پلاگین رو پیشنهاد میکنید>
بله.
Send email only on Reply to My Comment
سیستم کپچا خیلی هم لازم است، مطلب هم ترجمه شده است تو خارج کاربران نظر واقعی می دهند، اما تو ایران سیستم های ارسال تبلیغات به بخش نظرات وبلاگ وجود دارند که بعد از چند روز راه اندازی وبلاگ با نظرات تبلیغات مواجه می شوی.
با تشکر
یک سوال
اگر از کپچا استفاده نکنیم چطور میشه جلوی اسپمرها رو گرفت؟
شما چه دیدگاهی دارید؟