اگر بلاگر هستید به خوبی می دانید که به همین سادگی نمی توانید برای مطالب خود بازدید کننده جذب کنید و به یک بلاگر مشهور و معتبر تبدیل شوید. برای رسیدن به اهداف خود در زمینه وبلاگ نویسی باید به نکات زیادی توجه کنید و اقدامات مختلفی انجام دهید تا به نتیجه برسید. یکی از همین کارها نوشتن پست مهمان است. شما با نوشتن پست مهمان می توانید به اعتبار خود و وبلاگتان بیافزایید و مسیر موفقیت را خیلی سریعتر طی کنید. اما نوشتن پست مهمان چندان هم کار ساده ای نیست. در ادامه می خواهیم نگاهی بیاندازیم به ۳ اشتباه رایج در نوشتن پست مهمان که باعث می شوند تمام تلاش های شما در این زمینه بی نتیجه باقی بمانند:
نباید فقط به این خاطر که پست های مهمان فواید زیادی دارند اقدام به نوشتن آنها کنید. برای نوشتن پست مهمان شما باید در ابتدا هدفی برای خود مشخص کنید و بی هدف پیش نروید. فرض کنید شما می خواهید در مورد یکی از محصولات یا سرویس های خودتان یک پست مهمان بنویسید. در این صورت شما باید مطلب خود را در وبسایتی منتشر کنید که به محصول یا سرویس شما ارتباطی داشته باشد تا بتوانید توجه مخاطبان مرتبط را به سرویس خود جلب کنید. یا اگر هدفتان دریافت بک لینک است، پس باید در وبسایت های معروف و معتبر پست مهمان بنویسید تا بک لینک برایتان ارزشمند باشد و ترافیک زیادی به سمت وبلاگ خود بیاورید.
هیچ چیز به اندازه یک پست مهمان کم کیفیت نمی تواند برای شما و وبلاگتان خطرناک باشد. در واقع پست مهمان بد می تواند صدمات جدی به برند شما و وبلاگ و سرویستان وارد کند. بنابراین همیشه سعی کنید بهترین مطالب خود را به عنوان پست مهمان ارسال کنید. اینکه برخی فکر می کنند در نوشتن پست مهمان کمیت از کیفیت مهمتر است تفکر کاملا اشتباهی است. یک پست مهمان با کیفیت عالی از صد پست مهمان با کیفیت پایین خیلی بهتر است. شما می توانید با یک پست مهمان پر کیفیت به نتیجه ای برسید که با چندین پست مهمان بی کیفیت هرگز به آن نمی رسید. بنابراین در نوشتن پست مهمان به جای کمیت روی کیفیت تمرکز داشته باشید.
نکته مهم این است که با ارسال پست مهمان کار شما به پایان نمی رسد. در واقع بعد از انتشار پست مهمان شما در یک سایت دیگر تازه کار شما شروع می شود و باید از ترافیکی که از این پست به دست آورده اید استفاده بهینه کنید. سعی کنید لینکی که در مقاله مهمان خود منتشر می کنید دقیقا به صفحه مورد نظر شما ارجاع داده شود. مثلا اگر شما یک سرویس جدید دارید یا کتابی نوشته اید حتما در پست مهمانتان به صفحه اینترنتی مربوط به آن لینک دهید. اگر به وبلاگ خود لینک می دهید حتما سعی کنید با مطالبی مشابه و مفید مخاطبان جدید خود را راضی نگه دارید.
از نظر گوگل پست مهمان و لینک وبلاگ یا سرویس شما در سایت های معتبر دیگر بسیار ارزشمند به حساب می آید، بنابراین خوب است که از این فرصت طلایی استفاده کنید و با نوشتن مقالات مهمان، به موفقیت نزدیکتر شوید. اگر می خواهید یک پست مهمان بنویسید ولی نمی دانید کجا باید آن را ارسال کنید تا منتشر شود پیشنهاد می کنم مقاله « چگونه بهترین سایت را برای نوشتن پست مهمان بیابیم » را بخوانید. ضمنا یک ادمین نیز از پست های مهمان شما استقبال می کند. اگر تمایل دارید تا مقالات مهمان خود را در یک ادمین منتشر کنید کافی است مقاله « ارسال پست مهمان در یک ادمین فعال شد » را بخوانید تا اطلاعات لازم را به دست آورید.
عضو لیست ایمیلی ما شوید تا آخرین نوشتههای یک ادمین برایتان ایمیل شود
۷ دیدگاه
آقا سوال :دی درستش مگه نیست که نویسنده مهمان مطلبش رو فقط در سایت میزبان بنویسه؟ چرا من دیدم بعضی نویسندگان مهمان علاوه بر اینکه مطلب رو در سایت میزبان مینویسند٬ در سایت خودشون هم منتشر میکنند. اینکار وقتی از سایت میزبان به مهمان لینک داده بشه که اعتبار سایت میزبان میاد پایین. درست میگم؟
خوب البته روش درستش این است که نویسنده مطلب مهمان چند خطی از همان مطلب مهمان را در وبلاگ خود بنویسد و سپس ذکر کند که ادامه مقاله به صورت مقاله مهمان در فلان وبسایت منتشر شده و به آن مطلب در سایت میزبان لینک دهد چون اینگونه هم اعلام می کند که مطالب نویسنده در سایتی معتبر پذیرفته شده و هم اینکه به آن سایت لینک می دهد که این خودش یک امتیاز محسوب می شود.
وب من در مورد طراحی بنر هست وبی که در این مورد باشه و گرافیک باشه پیدا نکردم که پست مهمان بخاد!
اینکه پست مهمان برای سایت شخصی نویسنده مهمان امتیاز داره خوبه اما از نظر من اینکار که صرفا برای بک لینک گرفتن نظر و کامنت بذاریم غیر اخلاقیه
کامنت گذاشتن به شرط آنکه فقط به خاطر بک لینک نباشد یکی از راه های جذب ترافیک هست. قبلا هم در مقالات آموزش وبلاگ نویسی خاطر نشان کردیم که کامنت گذاشتن راه خوبی است ولی در صورتی که کامنت مرتبط با موضوع پست و همین طور کامنتی پر محتوا و سازنده باشد تا برای وبلاگ هم ارزش داشته باشد در غیر این صورت امکان دارد مدیر وبلاگ کامنت هایی که فقط برای جذب ترافیک ارسال شده باشند را نپذیرفته و حذف کند.
[…] : + ۲۰۱۳-۱۲-۲۴ […]
ممنون بابت مطلب خوبی که قرار دادین.نکاتی که فرمودین ممکنه در نگاه اول خیلی ساده و مبتدی به نظر بیاد اما خیلی وقتا ممکنه چنان ذهن یه شخص درگیره یه سری مسائل بشه که دیگه اصلاً حواسش نباشه که داره چیکار میکنه!!
شما چه دیدگاهی دارید؟