وبلاگ نویس ها و مدیران سایت ها، همیشه در تلاشند تا ترافیک هدفمند را به وبلاگ خود روانه کنند. پیشنهاد ما به این افراد نوشتن پست مهمان برای دیگر وبسایت هاست. اما اکثر افراد از ما میپرسند که برای کدام سایت بنویسیم؟
خوب شاید پاسخ دادن به این سوال کمی مشکل باشد اما باید در نظر گرفت که شاید ما در حیطه کاری خودمان سایت های خوبی را بشناسیم، اما اگر موضوعتان با ما متفاوت باشد سوال بالا از طرف ما بی جواب خواهد ماند! برای همین قصد دارم تا چند نکته برای انتخاب سایت خوب برای نوشتن پست مهمان را یادآوری کنم:
۱- مطالب سایت
اولین مرحله شاید بسیار آسان پیدا کردن سایت هایی است که با موضوع شما مرتبط هستند. مثلا اگر دارید در مورد فناوری اطلاعات مینویسید، بهتر است تا برای سایت هایی بنویسید که با شما هم موضوع هستند. در غیر این صورت شاید به مشکل بر بخورید و بازده مورد نظر را از آن پست نگیرید.
۲- ترافیک
اگر تنها به گرفتن لینک های خوب و معتبر با استفاده از پست مهمان فکر نمیکنید و دوست دارید تا بازدید خوبی نیز نصیب شما شود، بهتر است تا با در نظر گرفتن فاکتور های رنکینگ مثل گوگل و نگاه به بازدید وبسایت مورد نظر انتخاب خود را محدود تر کنید. اما تعداد بازدید کنندگان یک سایت را از کجا بدانیم؟ خوب، پاسخ کمی ساده است شما میتوانید با توجه به رتبه الکسا (البته این فاکتور خیلی اعتباری ندارد و فقط میشود از آن به عنوان یکی از فاکتورهای انتخاب استفاده کرد) وبسایت خوب را انتخاب کنید. سایت ها و وبلاگ های زیر ۲۰۰ هزار جهان، میتوانند انتخاب های خوبی باشند. البته دقت کنید که همه سایت های دارای رتبه های بالا مطالب را گلچین میکنند و هر مطلبی را منتشر نمیکنند.
۳- پیج رنک
پیج رنک از قدیم الایام یکی از فاکتور های مهم برای بحث های تبلیغات و پست مهمان بوده است. پیج رنک خوب و بالا نشان دهنده نحوه فعالیت یک شخص در بحث سئو میباشد. البته با توجه به قوانین جدید گوگل بهتر است تا به بازدید سایت توجه داشته باشید تا پیج رنک. اما باز هم بد نیست تا سایت ها را با توجه به رتبه ی ۳ تا ۵ انتخاب کنید.
۴- اعتبار
شناخته بودن سایت بین کاربران حرفه ای حوزه کاری شما میتواند به شناخته شدن سایت شما کمک کند. میدانید که هرچقدر سایت شما بیشتر شناخته شود، میتواند بازدید و لینک های بیشتری را برای شما به ارمغان آورد. پس سایت هایی را انتخاب کنید که حداقل یک سال در حال فعالیت باشند.
۱- یک ادمین
۲- سئوموز
۳- وبلاگینا
۴ – یک پزشک
۵- تورتک
۶- پراب
۷- نارنجی
۸- گویا ایتی
۹ – لطفا برای تکمیل این لیست ، سایت هایی که فکر میکنید این موارد را دارا هستند را در بخش نظرات معرفی کنید تا در این لیست قرار گیرند.
عضو لیست ایمیلی ما شوید تا آخرین نوشتههای یک ادمین برایتان ایمیل شود
۱۸ دیدگاه
مطالب این سایت دوست دارم واقعا جدید بود من استفاده مفید کردم ممنونم مرسی.
می خواستم بدونم چگونه میتوان فهمید رتبه الکسای یک سایت واقعیست؟ راهی وجود دارد؟
تقریبا کسی از روش های غیر معمول استفاده نمیکنه . بهتره به الکسا اعتماد داشته باشین
البته هنوز هم تو ایران نمیشه روش حساب باز کرد . چون هنوز خیلی ها از تولبارش استفاده نمیکنن
ممنون از مطلب خوب شما
البته این مطلب رو تو سایت سئو موز دیده بودم که جالب بود . . .
البته من فکر میکنم ادمین های این سایت ها درد سر زیادی برای پاک کردن پست هایی که توسط روبوت ها ارسال میشه خواهند داشت در اینده و به ناچار رو به استفاده از کپچا کد بیارن
راستی یه پیشنهاد دیگه هم دارم
اون هم اینه که لینک ها رو تارگت بلنک بذارن دوستان مدیر سایت ها که سایت خودشون برای بیننده ای که روی اسامی ممکنه کلیک کنه از دست نره
باز هم ممنون
من که تو نارنجی و ۱ پزشک گشتم جایی برای ارسال پست مهمان ندیدم ….
ممنونم مهندس فاطمی بابت ایمیل های هفتگی شما
مرسی بابت مطالب مفیدتون
مرسی از شما . اما واقعا سایت های بسیاری هستند که هنوز این قضیه براشون حا نیافتاده . حتی بهشون ایمیل زده می شه بابت پست مهمان برخورد زیاد مناسبی ندارند چون به نوعی رقیب حساب می شن با ما
بحث رقابت فکر درستی نیست. اکثر وب سایت های معتبر این را می دانند که با پذیرفتن مطالب مهمان در واقع خودشان سود بیشتری می برند به این خاطر که نه تنها یک یا چند مقاله از شما که نویسنده مهمان هستید به دست می آورند، بلکه همان که به وبسایت و وبلاگ شما لینک بدهند نیز توسط گوگل یک امتیاز محسوب می شود و ارزش سایت پذیرنده مقاله های مهمان بیشتر هم می شود. البته همه این موارد مشروط بر آن است که مقاله مهمان از طرف سایت مورد نظر مورد تایید قرار بگیرد.
سلام
مرسی از شما که با آموزش های خوبتان همواره به مردم کمک می کنید
به وب من هم سری بزنید
http://www.firstd.mihanblog.com
یکی از روشهای قدرتمند SEO که میشه گفت در سال ۲۰۱۴ روش حساب باز کرد همین Guest Posting هست. البته اخیرا آقای Matt Cutt گفته که دارن رو سیستمی کار می کنن که این Guest Posting رو که توسط بعضی از SEO کار های BlackHat مورد سو استفاده قرار گرفته، شناسایی کنه.
ولی در کل، پست میهمان، باعث ایجاد ترافیک هدفمند میشه و نویسنده رو در زمینه کاریش میتونه به عنوان یک متخصص جلوه بده و اعتماد سازی بکنه.
پست مهمان یکی از بهترین روش های همکاری هست
البته این همکاری درواقع دو طرفه هست و هر دو سمت از اینکار سود می برند
اما متاسفانه تو ایران هنوز اونقدر جا نیافتاده و شاید دلیلش دو چیز باشه
۱ : همه احساس میکنند رقیب هم هستند
۲ : یکمی پولکی شدیم
مورد اول ک مشخص هست اما درمورد دوم اخیرا بسیار مشاهده میشه که کاربری یا شخصی که هیچ نام و نشانی نداره میگه نویسنده ام اما هیچ نمونه ای برای کار نداره
و فقط میگه هر پست فلان قدر و…
تازه اخیرا هم که کپی پیست زیاد شده با اینکه گوگل روز به روز حساس تر میشه
از مطالبتون بسیار متشکرم و از زمانی که برای نگارش آنها میگذارید ممنونم
تو ایران سایت هایی مثل شما بسیار کم هستند
زنده باشید
با تشکر از مطالب خوبتون ولی اگر سایتهای انگلیسی را هم ذکر می کردید بهتر بود. در صورت امکان از وبلاگ ما نیز دیدن بفرمایید.
azrgraphic.blogspot.com
سلام مطلب جالب و مفیدی بود .سپاس
مهندس فاطمی مطالب مفیدی ارائه میدین ممنونم از شما
با سلام ممنون از مطالب مفیدتون
کاشکی لیست سایت ها رو افزایش می دادید
سلام مطلب جالب و مفیدی بود.تشکر
شما چه دیدگاهی دارید؟