محتوا پادشاه است !

گوگل با به بروز رسانی الگوریتم های خود به منظور پیدا کردن و مجازات سایت های با محتوای بدون کیفیت , وبلاگ نویسی را دشوار کرده است. در گذشته وب مسترها با مخلوط کردن کلمات کلیدی,کپی کردن محتوای دیگر سایت ها و استفاده از روشهای غیر اصولی سئو (black hat SEO) به سادگی رتبه ی خوب و ترافیک قابل توجهی را کسب می کردند.در این میان جای برای نفس کشیدن وبلاگ های نوپا باقی نمی ماند و نویسندگان آنها خیلی زود ناامید گشته و دست از نوشتن بر می داشتند.

اما اکنون گوگل با به‌روزرسانی الگوریتم های پاندا و پنگوئن٬ سایت های که از قوانین سرپیچی می کنند را کشف و به طور کامل از نتایج جستجو حذف می کند. همینطور وب سایت های که با استفاده از روش های اصولی سئو کار می کنند اما دارای محتوای با کیفیت پایین هستند را مورد سرزنش قرار می دهد. از این رو با اینکه بیش از دو سال از شروع بکار پاندا و پنگوئن می گذرد بعضی از وبلاگ نویسان باز هم دچار مشکل می شوند و دلیل آن تنها یک چیز است.محتوای بدون کیفیت !

Panda-Penguin

بارها خاطر نشان کرده‌ایم که در وبلاگ نویسی باید محتوا را برای کاربران و مخاطبین خود بنویسید نه موتورهای جستجو. شما می توانید از تکنیک های بهینه سازی محتوا استفاده کنید٬ اما نباید بر کیفیت و تجربه کلی کاربر تاثیر منفی بگذارد.

در حال حاضر مشخص کردن محتوای بدون کیفیت برای من آسان است٬ ابن بدین معنی نیست که برای شما هم چنین باشد گاهی این کار بسیار گیج کننده می شود. اما در اینجا چند نکته را یادآور می شوم تا شما نیز در این امر موفق عمل کنید.

مقالات کمتر از ۳۰۰ کلمه

اولین نشانه از محتوای بدون کیفیت پایین بودن تعداد کلمات مقاله است. اگر هر یک از مقالات وبلاگتان کمتر از ۳۰۰ کلمه است آن را حذف یا به ویرایش و اضافه کردن کلمات جدید اقدام کنید. پیشنهاد می کنم حداقل ۳۵۰-۴۰۰  کلمه در مقاله خود داشته باشید سپس اقدام به انتشار آن کنید.

من شخصا در هنگام نوشتن پست جدید به تعداد کلمات فکر نمی کنم و فقط پوشش کامل اطلاعات مربوط به مقاله را مد نظر قرار می دهم٬ اما در پایان و قبل از فشردن دکمه انتشار تعداد کلمات را بررسی می کنم.

 

چگالی کلمات کلیدی

استاندارد دقیقی برای میزان تراکم کلمات کلیدی تعریف نشده است. برخی از وبلاگ نویسان می گویند ۱% خوب است٬ بعضی ۲% را پیشنهاد می دهند و افرادی با ۵% نیز نتیجه خوبی گرفته اند. این یعنی نمی توان میزان چگالی کلمات کلیدی را تخمین زد. بعد از مشخص کردن کلمه کلیدی مقاله خود٬ شروع به نوشتن کنید و به اینکه چندبار از آن استفاده خواهید کرد فکر نکنید با یکبار خواندن متن مقاله متوجه می شود که وضعیت تراکم کلمات کلیدی چگونه است.

در استفاده از کلمات کلیدی در متن مقاله اغراق نکنید. اگر هر یک از مقالات وبلاگتان بیش از۵% چگالی کلمات کلیدی دارد آن را ویرایش نمایید.

 

ساختار مناسب

ساختار نیز می‌تواند خیلی مهم باشد. هرچند گاهی تحت تاثیر نوع طراحی وب سایت قرار می گیرد اما همیشه توسط یک وبلاگ نویس حرفه ای رعایت می شود.

وقتی یک کتاب یا روزنامه را مطالعه می کنید دوست دارید همه چیز خیلی منظم٬ پاراگراف بندی شده و مرتبط با قسمت قبلی خود پیش روی شما قرار بگیرد همین ساختار نیز توسط کاربران وب مورد پسند است. در نگارش مقاله از نشانهٔ های نوشتاری {: ; . , ! ?} در جای خود بهره مند شوید. پاراگراف بندی را رعایت کنید و بخش های مقدمه و نتیجه گیری را مد نظر داشته و از سرفصل های فرعی و گزینه های تعامل با کاربر مانند پرسیدن سوال استفاده کنید.

 

در پایان پست خود را در شبکه های اجتماعی و حوضه های مرتبط با موضوع مقاله خود انتشار دهید تا بازخورد آن به شما در کشف جنبه های مثبت وبلاگ نویسی تان کمک کند٬ آنها را بررسی و در پست بعدی خود بکار ببندید.

پیشنهاد می کنم مقاله ۵ نکته برای بهینه سازی مطالب و محتوای سایت را که توسط مسعود فاطمی به زبان ساده بیان شده است را مطالعه کنید.

این نوشته را به اشتراک بگذارید:

سلام ,سعید هستـــم. در حوزه بهینه سازی سایت و بازاریابی اینترنتی فعالیت می کنم.

۴۶ دیدگاه

  1. وقتی یه بلاگ نویسی ساده میکنی دلیل نمیشه اگر تعداد کلماتت کمه اونو منتشر نکنی. بنظر من تعداد کلمه مهم نیست. شما کم بنویس ولی مخاطبشو بدست بیاره.

    • البته.
      اما از لحاظ سئو جالب نیست شما مدام پست های کوتاه ارسال کنید. همچنین این به نوع فعالیت و دسته بندی سایت و وبلاگ بستگی دارد. هیچکس از میکروبلاگ ها انتظار مقالات بلند ندارد !

  2. میلاد گفت:

    سلام مطلب خیلی خوبی بود…
    ولی در مورد تعداد کلمات کمی جای تامل داره …
    خیلی از سایت ها برای دانلود فایل های مختلف فقط به ارائه مشخصات فایل با تعداد حدودا ۱۰۰ تا ۱۵۰ کلمه بسنده می کنن و موفق هم هستند…
    و البته فکر کنم قدمت سایت هم مد نظر باشه…
    با تشکر

    • سلام
      بله همینطور که گفتم به نوع فعالیت سایت بستگی دارد.
      این گونه سایت ها از لحاظ سئو هم استراتژی متفاوتی دارند.تا این حد که شاید اصلا محتوای اون پست ها رو غیر قابل ایندکس قرار بدهند.
      ما در این پست نکاتی را برای دوستان وبلاگ نویس ذکر کردیم.

  3. جواد محمدی گفت:

    ممنون از زحمات شما.
    با آرزوی پیشرفت روز افزون شما.

  4. وحید گفت:

    سلام مطلب جالب و مفیدی بود
    ولی چطور میتونیم کلمه کلیدی بهتر رو برای هر پست پیدا کنیم؟ و تعداد تکرار به چه صورت باشه(همون چگالی)؟
    قدری کامل توضیح بدید
    ممنون

  5. farshid گفت:

    سلام
    یه چند تا سوال دارم

    تعداد کلمات برای سایت موریک چجوری باشه اخه بیشتر از ۶۰-۷۰ کلمه بیشتر نمیشه طولش داد
    در مورد مطالب کپی باید چی کار کرد چون تو این نوع سایت ها امکان تولید محتوا خیلی پایینه

    • سعید نجاران گفت:

      سلام .
      در این گونه سایت ها می تونید از بخش بلاگ و انجمن برای تعامل با کاربر و تولید محتوا بهره ببرید.

  6. ارين وب گفت:

    سلام
    مقاله خوبي بود ممنون .
    اما در مورد كلمات كه در نظرات هم مطرح شده بود به نظر من هر چه مقاله متن زيادي داشته باشد و در درون مقاله لينك از صفحات ديگري وب سايت ما درون ان قرار گيرد كه حاوي كلمه كليدي سايت يا مطلب ما باشد در سئو موثر تر خواهد بود . پس بهتره به نظر من تعداد را از اين مقاله حذف كنيد كه مخاطب در هنگام مطلب نويسي براي سايت يا وبلاگش به فكر تعداد نباشد بلكه بهتره نوشته شود از مطلب طولاني استفاده كنيد چرا كه گوگل و موتور هاي جستجو ديگر با مطلب هاي طولاني و محتوا مناسب دوست هستند .
    ممنون

  7. saeed گفت:

    آره
    محتوا پادشاهه
    ولی قبل از اینکه بیتوته کپی کنه!
    وقتی بیتوته کپی می کنه واسه بیتوته پادشاه میشه!

  8. Mr PM گفت:

    برای سایت های انتشار عکس چطور؟ باید حداقل استفاده از ۳۰۰ کلمه رعایت بشه؟

    • سعید نجاران گفت:

      شما می تونید یک بخش وبلاگ برای سایتتون در نظر بگیرید.از روانشناسی و مطالب علمی دکوراسیون شروع کنید تا ارایه توضیحات در رابطه با طراحی های نوین.

  9. احسان گفت:

    خوب بود مرسی

  10. ali گفت:

    خیلی خوبه که آقا سعید جواب سوالها رو میده
    خیلی عالی
    خسته نباشی

  11. سعید گفت:

    سلام چرا نظر من رو تایید نکردید ؟
    یه سوال دیگه دارم اینکه استفاده از تگ های h1 و …. چند درصد تو سرعت بالا اومدن سایتم تاثیر داره ؟

  12. محمد گفت:

    سعید و مسعود عزیز
    خیلی خوب بود این مقاله
    خواستم تشکر ویژه ای کنم ازتون
    شاد باشید دوستای گلم

  13. mehrdad گفت:

    خود گوگل گاهی اوقات سایت ای رو می یاره اول که سر و ته ش رو بزنی ۱۰۰ کلمه نمی شه…
    تو وب فارسی اونی که کپی می کنه همیشه اول هست…
    ولی حتما گوگل نوع فعالیت سایت ها رو هم در نظر می گیره…

  14. سعید گفت:

    دو تا سوال در مورد فیسبوک و توئیتر
    تعداد لایک های یه مطلب حاوی لینک سایت ما بیشتر بر سئو اهمیت داره یا تعداد کامنت ؟؟لایک و کامنت چقدر تو سئو موثره؟
    در مورد توئیتر هم همین سوالو داشتم
    …. نظرتونم درباره شبکه های اجتماعی ایرانی بگید آیا گوگل اینارو هم ایندکس میکنه ؟

    • سعید نجاران گفت:

      کامنت و لایک هر دو خبر از درگیر شدن کاربر با پست های شما می دهند و این برای سایت شما مفید است.

      بله شبکه های اجتماعی داخلی هم موثر هستند.

  15. رزیتا گفت:

    من این وبلاگ رو دارم تو مدت کوتاهی الان خیلی بازدید کننده خوبی داره ولی اصلن محتوا تولید نکردم ، بیشتر روی عکس ها فوکوس کردم میشه یه نگاهی بندازید و نظرتون رو بگید
    الان حدودا روزی دو هزار تا بازدید داره
    ممنونم از لطفتون

    • سعید نجاران گفت:

      کاربران وبلاگ شما را دوست دارند !
      برای عکس ها alt قرار بدهید و در شبکه های مخصوص اشتراک عکس فعال باشید.

  16. نوروزی گفت:

    سلام
    من تازه با سایت شما آشنا شدم، از مطالب مفیدی که داخلش گذاشتین واقعا لذت می برم، من تقریبا ۴ سالی هست که تبلیغات اینترنتی می کنم، اما بعد از اینکه با سایت شما آشنا شدم متوجه شدم که تمام کارهایی که این چهارسال انجام میدادم دچار نقص بوده، مشکلی که دارم اینه زمینه کاری من اجازه مقاله سازی و مطلب سازی به این مفیدی که شما مطالب سایتتون را میسازین و قرار میدین نمیده.
    ما تولید کننده کانکس و اتاق پیش ساخته هستیم، سایتمون رو هم برای شما ارسال کردم، تصمیم دارم وبلاگی با اصولی که شما ذکر کردین بسازم ، اما تو تولید محتوا دچار مشکل بزرگی شدم، اگر امکانش باشه تو زمینه کاری من یک سری نکات رو جهت راهنمایی بیان کنید ، ممنون میشم.
    http://www.vionasazeh.com اینم یه سایت دیگه از ما

    • سعید نجاران گفت:

      سلام
      کار بر روی محتوای سایت کافیه.من وضعیت بازاریابی حقیقی شما رو نمیدونم به چه شکل هست ,اما برای دنیای اینترنت پیشنهاد می کنم شروع به کار در شبکه های اجتماعی کنید.
      مردم هر روز با صنایع غذایی سروکار دارند و خوراکی های خود را از میان برند های مختلف انتخاب می کنند. امروز محصول یک شرکت و روز اینده محصول شرکت دیگری را امتحان می کنند.
      اما در بیزینس شما هر فرد احتمالا یک یا دوبار به خرید محصولات روی بیاورد… چه از این بهتر که نام شرکت شما در ذهنش نقش بسته باشد.;)

  17. ققنوس چت گفت:

    سلام !مزاحم همیشگی آقا مسعود و مدیران عزیز یک ادمین خسته نباشید بله محتوا پادشاهه ولی برای سایت های که بشه محتوا ایجاد کرد چت روم ها را شامل نمیشه این ۲ تا سایت بنده هست ببینید اما ای کاش گوگل تفاوت ها را احساس می کرد تو یکی محتوا ایجاد کردم و تو دیگری نمیشه محتوا ایجاد کرد چون کاربران چت روم ها دنبال این هستند وارد سایت بشند و چت کنند می خواستم اگر ممکن هست راهی بهم معرفی کنید که بتونم برای دامنه کام هم محتوا ایجاد کنم ممنون
    ghoghnooschat.com
    ghoghnooschat.ir

  18. رضا حسنی گفت:

    نحوه صحیح تولید ویدئو و انتشار چطوره اول ویدئو درست کنیم بریم تو یوتیوب اپلود کنیم بعد به سایت لینک کنیم یا در سایت اپلود کنیم ببریم گوگل پلاس یا …؟

  19. با توجه به موضوع مقاله و کلمه کلیدی تان از آن استفاده کنید.

  20. یاس٩٨ گفت:

    سایت من در زمینه قالب و ابزار وبلاگ نویس ها هستش
    برای هر پست زیاد نمیشه نوشت
    از طرفی هم فعلا دارم با همین تراکم کم پیشرفت میکنم توی گوگل
    بعد دچار مشکل نمیشم؟

  21. به نفر ! گفت:

    سلام
    خرید دامنه های معتبر مثل .ir و … چه جوری میتونه به وبلاگم کمک کنه ؟ منظورم اینه که چه تاثیری خواهد داشت ؟

  22. محمد رضا گفت:

    سلام.
    من هم از زمانی که اقدام به انتشار مطلب کردم هم بازدید و هم فروش سایتم بالا رفته
    ولی متاسفانه سایت های خبرخوانی که ایجاد شدند کل سایتم را دارند کپی میکنند و همین باعث
    کاهش بازدید شده. از طرفی چون دارند از راه ایجاد ساب دامین به صورت اتومات استفاده میکنن
    امکان گزارش دادن به گوگل نیست
    مطالبی را که من به صورت کاملا اختصاصی تو سایتم مینویسم اون سایت ها کپی میکنن
    و در نتایج برتر گوگل قرار گرفتند. همین مورد باعث شده که تغییر عمده ای در نمودار های وب مسترم ایجاد بشه
    که خودتون میتونین در عکسی که لینکش را گذاشتم این تغییرات را ببینین
    لطفا در این مورد هم یک مقاله بنویسید
    من که موندم چی کار کنم از دست این سایت ها راحت شم..
    با تشکر
    http://upload7.ir/uploads//55a3c64962b3140449a090af22dd3bc31636c639.jpg

  23. پرشین وی گفت:

    عالی بود مهندس واقعا سایت خوبی دارید

  24. آیا واقعاً محتوا پاشاه است ؟

    به نظر من الان فقط بک لینک پادشاهه. و محتوا فقط یک سرباز نیرومنده.

    ممنون میشم اینجا نظرتون رو برام بنویسید :
    http://www.linkgostar.com/articels/seo/backlinks-are-king/

  25. سلام دوست عزیز
    در اینکه محتوا پادشاه است شکی نیست ، اما من در مورد نوشته ای که میگه تعداد کلمات باید زیاد باشه شک دارم . شما از روی چه منبعی این رو گفتین ؟ از روی تجربه یا منبع خاصی بوده ؟

    • یکی از فاکتورهای قابل‌ درک‌تر برای موتورهای جست‌وجو (در مورد کیفیت محتوا) تعداد کلماته. نوشته‌ای که کامل‌تره، طبیعتا تعداد کلمات بیشتری داره.

  26. […] کشاندن مخاطبان به وب‌سایت‌مان نیست. همیشه گفته شده که محتوا پادشاه اینترنت است. با توجه به این‌که گوگل هر روز عمیق‌تر روی محتوای […]

  27. […] زیادی هست که محتوا پادشاه است و به نظر نمی‌رسد که به این زودی‌ها محتوا از پادشاهی […]

  28. محمد گفت:

    سلام
    همین (محتوا پادشاه است) رو چطور میشه برای سایتی که مطالبش فقط عکس هستش معنی کرد؟
    وقتی فقط با عکس سر و کار داریم تنها چیزی که به نظرم میرسه نام عکس و alt و عنوان ارسالی و تگ هستش.
    به غیر از این موارد چطور میشه یه عکس رو به یک مطلب که پادشاه باشه تبدیل کرد؟

    • در واقع همون تصویری که می‌ذارید هم یه نوع محتوا هست؛‌ گوگل می‌تونه از روی کلیت محتواهای شما بفهمه که این سایت گالری تصویر هست و نمی‌تونه محتوای «متنی» زیادی داشته باشه.

  29. پیمان گفت:

    اون قسمت ساختار مناسب و خیلی قبول دارم. یعنی تاثیرش و به عینه توی بونس ریت سایت دیدم انگار که تو ذهن کاربر ایجاد اطمینان می کنه …

  30. […] آمد و شما در وبلاگنویسی شکست خواهید خورد. پس جمله ی “محتوا پادشاه است” را هیچ‌گاه فراموش […]

  31. فرشید گفت:

    تو یکسری سایت ها امکان تولید محتوا نیست باید چیکار کرد؟؟

شما چه دیدگاهی دارید؟

قوانین

۱- لطفا از دیدگاه‌ها برای تبلیغ مستقیم سایت خود استفاده نکنید.

۲- دیدگاه‌‌هایی که در بخش نامشان، کلمه کلیدی به کار رفته باشد تایید نخواهند شد.

برای اطلاعات بیشتر قوانین کاربری را بخوانید


آخرین نوشته‌های یک ادمین را در ایمیلتان دریافت کنید

عضو لیست ایمیلی ما شوید تا آخرین نوشته‌های یک ادمین برایتان ایمیل شود